To je to što me zanima!

Dragi gosti, laku noć: Rakete, glazba i trube uoči utakmice...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kanada je gostovala u Panami u kvalifikacijama za SP 2014. godine u Brazilu. Uoči utakmice navijači Paname nisu dali spavati gostima. Ispred hotela nastao je kaos
Vidi originalni članak

Automobili u koloni, glazba trešti na sve strane, a ispred hotela Crowne Plaza odjekuju eksplozije. Tako su dočekali goste iz Kanade navijači nogometne reprezentacije Paname uoči utakmice kvalifikacija za SP 2014. godine u Brazilu.

Kanađani su odradili večernji trening i uputili se u hotel Crowne Plaza kako bi malo odspavali uoči utakmice sljedeći dan. No teško da su oka sklopili. Panamski navijači napravili su pravi kaos ispred hotela. Ispred ulaza u hotel postavili su i vatromet. 

Panama je sljedeći dan dobila utakmicu 2-0 golovima Rolanda Blackburna i Blasa Pereza. Vodeći su u skupini C ispred Hondurasa i Kanade koji imaju dva boda manje. 

Slično prolaze i gosti u Splitu. Torcida je poznata po svom karuselu. To je na svojoj koži osjetio i milanski Inter u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige na Poljudu. Večer uoči spektakla Torcida je organizirala buđenje Interovaca. U karuselu je sudjelovalo 500 automobila i preko 2000 navijača koji su se pobrinuli da igrači Intera ne sanjaju lijepo.

Hajduk sljedeći dan to nije iskoristio. "Bijeli" su dobili tri komada.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • daljinac 12.09.2012.

    znaći takvih primitivaca nema samo kod nas !

  • stjepan_spajic 12.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SpužvaBob 12.09.2012.

    čisti idiotizam, za to bi trebalo tjerati u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare