To je to što me zanima!

Panathinaikosu odbili žalbu, Olympiacos obranio naslov

Čelnici PAO-a uložili su žalbu nakon što im je Grčki nogometni savez oduzeo tri boda zbog velikih nereda u derbiju. Žalba je odbijena, a Olympiacos je obranio titulu
Vidi originalni članak

Grčki nogometni savez je odbio žalbu Panathinaikosa, pa je u srijedu i službeno Olympiacos postao novi (stari) prvak. Za Olympiacos je to 39. titula prvaka Grčke u povijesti.

Podsjetimo, u 25. kolu, je došlo do velikih izgreda na najvećem tamošnjerm derbiju, utakmici nogometaša Panathinaikosa i Olympiacosa. Navijački neredi su se prvo dogodili prije početka drugog dijela, pri rezultatu 0-0. Prekid je trajao 45 minuta, a susret je nakon smirivanja situacije nastavljen. Drugi i konačni prekid dogodio se u 83. minuti pri vodstvu gostiju 1-0. Navijači domaće momčadi sukobili su se više puta s policijom koja je morala upotrijebiti suzavac kako bi smirila gomilu.

Grčki nogometni savez (HFF) donio je odluku da se Panathinaikosu oduzmu tri boda ove sezone i dva na početku sljedeće, te da se utakmica registrira pobjedom gostiju 3-0.

Panathinakos se naknadno žalio, no njihova je žalba odbijena ove srijede i time je prvenstvena priča završena.

Naime, trenutačno, tri kola prije kraja, Olympiacos ima deset bodova prednosti, te je neuhvatljiv na vrhu ljestvice do kraja sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KristianVeliki 05.04.2012.

    Pozz iz ZG...PAO b.b.b su uz vas

  • Penny Dollar 04.04.2012.

    I jucer u jednim nasim sportskim novinama izadju neke cinjenice po kojima je nasa liga najgora. Evo nam Grci, da njih uzmemo mozda za primjer, godi su od nas. cc

Komentiraj...
Vidi sve komentare