To je to što me zanima!

Pandev: Često sam mislio da ću zauvijek biti u Laziju

Goran Pandev dobio je dopuštenje za odlazak iz Lazija. Vjerojatno će prema Interu. U oproštaju se obratio navijačima rekavši im da mu je jako žao
Vidi originalni članak

Nakon što je Lega Calcio presudio u njegovu korist i dopustio mu da napusti Lazio u siječanjskom prijelaznom roku, makedonski nogometaš Goran Pandev obratio se uskoro bivšim navijačima. Pandev (26) je u rimski klub došao iz milanskog Intera 2004. godine, a upravo zbog želje talijanskih nogometnih prvaka da im se ponovno priključi, odlučio je početkom sezone odbiti produljenje suradnje koja mu istječe u lipnju sljedeće godine.
Stoga ga je predsjednik Lazija Claudio Lotito odlučio kazniti, te je napadač makedonske reprezentacije odstranjen iz sastava i ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu na klupskoj razini. Pandev je sada pred povratkom u Inter, a putem rimskog dnevnika Il Messaggero poslao je poruku navijačima Lazija.
"Posljednji su me mjeseci naučili koliko laži mogu biti ružne. Ne želim sada upotrebljavati lažne slatke riječi jer sam uvijek bio iskren. Od 2010. ću biti vaš suparnik. Slavit ću golove i grlit ću se sa suigračima u novom dresu. Pokušat ću ponovno biti sretan kao što sam bio u prve četiri godine u Laziju", napisao je Pandev u otvorenom pismu.
"Često sam svih ovih godina mislio da ću ostati zauvijek u Laziju. Nažalost, to nije bilo moguće, ali takve se stvari događaju. Žao mi je što moram otići na takav način. Naučio sam pobjeđivati suparnike na travnjaku, a ne u sudnici. No to je bilo izvan moje moći. Zbogom Rimu. Sretna Nova godina Laziju", zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Puno Dajem Vladi 28.12.2009.

    vidi mu dresa, INA sponzorira lazio,ovaj logo je barem lipsi od onoga na hajdukovim dresovima :P

  • Progress 28.12.2009.

    Pametan potez sto je otisao,jer davno je po kvaliteti prevazisao Lazio.Puno srece u Interu,care.

Komentiraj...
Vidi sve komentare