To je to što me zanima!

Pandur je tražena roba: Želi ga Juve, prate ga City i Liverpool

Talijani, pozivajući se na svoje izvore, tvrde da od siječnja postoje kontakti uprave Rijeke i Liverpoola, da cijelu situaciju "snima" i Manchester City, a da je prve kontakte s čelnicima Rijeke uspostavio i Juventus
Vidi originalni članak

Mladi Ivor Pandur (19) preuzeo je ovog proljeća mjesto među stativama Rijeke od iskusnog Andreja Prskala i ne namjerava ga ispustiti tek tako. Odmah je oduševio sjajnim nastupima i pokazao da ga nije uzalud još kao tinejdžera u svoje redove pokušao dovesti milanski Inter.

TuttoMercato piše da za Pandura ponovno ima interesa s Apenina, ali i s Otoka. Talijani, pozivajući se na svoje izvore, tvrde da od siječnja postoje kontakti uprave Rijeke i Liverpoola, da cijelu situaciju "snima" i Manchester City, a da je prve kontakte s čelnicima Rijeke uspostavio i Juventus koji godinama prati situaciju u HNL-u.

Juventus u cijeloj toj priči možda ima i malu prednost. Ne treba zaboraviti da su svojevremeno iz Rijeke uzeli tad mladog Simona Slugu koji je trenirao s Gigijem Buffonom

Izvori iz Rijeke potvrdili su nam da doista postoji interes spomenutih klubova i da to nije ništa čudno jer se radi o golmanu koji je jedan od najtalentiranijih u svojoj generaciji. Veliki europski klubovi prate ga već tri-četiri godine, a osim iz Italije i Engleske, postoji interes iz Španjolske, kazao nam je izvor.

IMAT ĆE 43 GODINE Kopačke još ne vješa o klin! Buffon i sljedeće sezone igra

Pandur ipak nije tako mlad napustio Kvarner, već put gradi kroz prvu momčad. U 10 nastupa za Rijeku čak je šest puta sačuvao svoju mrežu. Ugovor s "bijelima" ima do 2023. Mladom hrvatskom golmanu možda bi se najviše svidjelo u Liverpoolu jer mu je jedan od idola Alisson Becker, koji bi mu bio konkurencija ako dođe u Liverpool.

Liverpool pokušava naći dobrog rezervnog vratara. Španjolac Adrian to baš i nije, pogotovo ako se sjetimo kako je "pokopao" Liverpool greškama protiv Atletico Madrida u osmini finala Lige prvaka. Liverpool od golmana ima još Caoimhina Kellehera (22) i Andyja Lonergana (36) koji se nisu uspjeli nametnuti.

- Rijeka pa Liga petice, to je neki plan tj. želja. A od prvog ugovora u Ligi petice? Najprije osigurati što mirniji život svojoj obitelji. To je najvažnije. I nakon karijere planiram ostati u nogometu, možda kao trener vratara - kazao nam je nedavno Pandur pa dodao:

- Da dođe dobra ponuda Dinama ili Hajduka? Ne... Te ponude ne bih prihvatio!

MARIO ŠITUM IZ TURSKE 'Žalim zbog stanja u Dinamu, igračima nije samo do novca!'

Šef Rijekine Škole nogometa Edo Flego pun je hvale za Pandura:

- Narav, radne navike, odgoj, ljubav prema klubu... Vratarski talent na koji dodaje neophodni moderni segment, sjajnu igru nogom... Ivor je zaista jedan u nizu naših klinaca koji 100% zaslužuju šansu i ciljanu, plansku orijentaciju na djecu iz vlastite škole.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi_2 15.04.2020.

    Jesi ti murjak, šta snimaš ?! -Ma nisam Šošo, ja sam ti Pandur

  • TomyDuchaček 15.04.2020.

    Kaj im treba skupljač lopti?

  • volimpršut 15.04.2020.

    Ostani još u Rijeci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare