To je to što me zanima!

Panika u Madridu: Real mora u Pariz, a Ronalda muči mišić...

Samo tri dana prije uzvrata protiv PSG-a u Parizu gdje Real brani 3-1 iz prve utakmice, scena u kojoj Cristiano Ronaldo sjedi na klupi i drži led na mišiću zabrinula je Zidanea i navijače 'kraljevskog kluba'
Vidi originalni članak

Real je rutinski riješio Getafe (3-1), ali više od devete pobjede zaredom protiv kluba iz predgrađa Madrida i Ronaldovim golovima nakon kojih je ušao u 'klub 300', priča se o sceni 10 minuta prije kraja, kad je Portugalac sjeo na klupu.

Zamijenio ga je Marco Asensio, a Ronaldo je odmah skinuo štucnu i pokazao fizioterapeutu da ga boli mišić. Led bi trebao pomoći, ali tri dana prije uzvrata protiv PSG-a u Parizu gdje Real brani 3-1 ovo je sve samo ne bezazlena situacija za Zidanea, koji će gotovo sigurno u uzvratu biti bez ozlijeđenih Kroosa i Modrića.

- Situacija s Modrićem i Kroosom? Ne znam što će biti, oni ne treniraju s nama. Vidjet ćemo u utorak - rekao je zabrinuti Zinedine Zidane nakon utakmice protiv Getafea, koji je sad na listu briga stavio i Ronaldov mišić lista. 

Nije ni potrebno naglasiti koliki bi udarac bio za Real da na Parku prinčeva u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka mora istrčati bez Cristiana Ronalda koji se vraća u formu u pravom trenutku, kao što je to bio slučaj i proteklih godina.

Odmah iza Messija

Golom Getafeu u 45. minuti Ronaldo je ušao u ekskluzivan 'klub 300' u La Ligi. Bio mu je to 300. gol u španjolskom prvenstvu. Samo je još jedan čovjek uspio zabiti najmanje 300 golova u La Ligi, njega će teško itko dostići, Leo Messi je na 372 gola.

Minutu prije nego ga je Zinedine Zidane izvadio, Ronaldo je zabio drugi gol na utakmici, 301. prvenstveni gol u dresu Reala.

Zabio ga je glavom i opet je to bio jubilej, njegov 50. gol glavom u La Ligi. 

Nitko nije zabio više glavom od 2004. godine...
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • pizzamaster 05.03.2018.

    Realu treba jos jedan napadac , nesto poput Mandzukica. Onda bi imali atomski napad i gazili bi svjetskim nogometom.

  • pizzamaster 05.03.2018.

    Real ce se prosetati Parizom.

  • dudlac111 05.03.2018.

    Ajmo klo$ari minus lupajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare