To je to što me zanima!

Zbog potresa prekinuli susret: Dva Hrvata na stadionu straha

Italiju su u srijedu zatresla tri potresa. Onaj najjači osjetio se i na utakmici Pescare i Atalante na stadionu Adriatico u Pescari. Magnituda mu je bila 5,9 po Richterum, a izazvao je paniku
Vidi originalni članak

U prvi čas nismo bili svjesni da se tlo pomaknulo. No kad smo čuli vriske i vidjeli da bježe, shvatili smo što se događa, rekao je stoper Pescare Hugo Campagnaro, suigrač Roberta Murića i Darija Župarića, dvojice hrvatskih igrača koji igraju za taj klub.

Italiju su u srijedu zatresla tri potresa. Onaj najjači osjetio se i na utakmici Pescare i Atalante na stadionu Adriatico u Pescari. Magnituda mu je bila 5,9 po Richteru. 

Navijači iz protesta napustili stadion

Sudac Marco Guida odlučio je prekinuti utakmicu, no nakon nekog vremena susret je nastavljen što se nije svidjelo navijačima Pescare koji su tražili prekid.

Atalanta je slavila 1-0 golom Caldare iz 60. minute, a neki domaći navijači, iz protesta što sudac nije prekinuo utakmicu, napustili su stadion ranije.

Murić i Župarić nisu ulazili u igru.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • JamesBondinho007 27.10.2016.

    Muricu sta je sa glavom..mamic Te htio vratiti u Dinamo, a Ti ni 5 ni 6 u Pescaru.. IQ na razini Nema sta!!!

  • bela-strela 27.10.2016.

    E Muriću moj, ni u pescari nemožes u sastav.. Jbg, htio stari da zaradi na tebi koji dinar pa ti, recimo to tako, sjeb. karijeru u nekom boljem klubu.. Da nisu bile pare toliko bitne sad bi bio u top klubu i mlada nada naše repke.. Svejedno neka ti je sretno u daljnjoj karijeri..

  • ZlatkoMax 27.10.2016.

    Jer narod će ustati na narod i kraljevstvo na kraljevstvo i bit će gladi i potresa po raznim mjestima. evanđelje po mateju

Komentiraj...
Vidi sve komentare