To je to što me zanima!

Pao dogovor navijačkih skupina u Hrvatskoj? 'Tko se bude tukao uz oružje, kaznit će ga u grupi'

Oružje ili pomagala bilo kakve vrste zabranjena su u fizičkim obračunima, dogovorili su predstavnici osam hrvatskih navijačkih skupina, tvrdi stranica koja prati zbivanja oko huligana
Vidi originalni članak

Osam hrvatskih navijačkih skupina dogovorile su se da u sukobima neće koristiti oružje ni pomagala bilo kakve vrste, tvrdi stranica Hooligans.cz koja prati izgrede huligana diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: Napad Torcide na policiju nakon utakmice Lokomotive i Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi kodeks tučnjave navodno su prihvatili Bad Blue Boys (Dinamo), Torcida (Hajduk), Armada (Rijeka) i Kohorta (Osijek), kao i Demoni (Istra 1961), Tornado (KK Zadar), Ultrasi (Cibalia) i Funcuti (Šibenik).

"Odsad će se u tučnjavama moći koristiti samo ruke i noge. Svi koji budu koristili bilo kakvu drugu opremu kaznit će ga njegova navijačka skupina", piše Hooligans.cz.

Ovaj vikend (nedjelja, 17.15) igra se najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, što je uvijek utakmica visokog rizika. Torcida stiže u Zagreb drugi tjedan zaredom i policija će poduzeti rigorozne mjere osiguranja. Nadamo se, bez incidenata.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • HerojTito5 13.12.2023.

    Što je s onima koji su pokušali ubit policajce i zapalit pumpu s djelatnicama unutra

  • HerojTito5 13.12.2023.

    Majka priroda je vas odavno kaznila još jedino čekamo državu

  • kiko3655 11.12.2023.

    bilo bi dobro da se dogovore npr 50 na 50 i da se tucu dok se netko ne preda i da te borbe budu npr na poluvremenu pa da za normalne navijace to bude show a oni nek se malo ispusu 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare