To je to što me zanima!

Pao i Iran, Šarić opet sjajan: Hrvatska će igrati protiv Srbije

Hrvatska košarkaška U-19 reprezentacija ostvarila je i maksimalnu treću pobjedu u 2. krugu SP-a u Pragu svladavši Iran 81-60. U četvrtfinale će s treće pozicije
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaši do 19 godina pobijedili su u 3. kolu 2. kruga SP-a vršnjake iz Irana 81-60. Protivnici se našim mladim nadama tijekom utakmice nisu ozbiljnije približili, na poluvremenu je bilo 45-30, a uoči posljednje četvrtine 62-46.

Fantastičnu utakmicu odigrao je Dario Šarić i postigao 27 koševa uz devet skokova. Tomislav Gabrić dodao je 20 koševa i pet skokova, a Marin Marić 12 koševa. Izbornik Dražen Brajković u ovoj je utakmici dao priliku dečkima koji dosada nisu previše igrali, Josipu Gulamu i Domagoju Bošnjaku koji su postigli po tri odnosno dva koša. 

S omjerom 5-1 Hrvatska ide u četvrtfinale kao trećeplasirana momčad skupine E, a igrat će protiv drugoplasirane iz skupine F, odnosno protiv Srbije, koja je izgubila od SAD-a 71-62.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Venucci 04.07.2013.

    nadam se da ce decki pruzit maksimum, vec su napravili puno. treba ih drzat zajedno, oni su nasa buducnost

  • chelseaMG 03.07.2013.

    šarić je fenomenalan košarkaš. nadam se da će nas odvesti daleko.

  • aleksandarnevski 03.07.2013.

    nemate pojma ,parovi su;kina - litvanija,australija - spanija ,srbija - hrvatska ,sad - kanada ,cisto da malo progledate ,a ovi sto pricaju imate svoje portale ,tacno ,samo od hrvata ne mozes da posaljes kom, narocito se to odnosi na kurir ,tu se primate ko super lepak ,laku noc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare