To je to što me zanima!

Pao je dogovor: Za 55 mil. eura u Barcelonu dolazi mladi Torres

Cityjev napadač Ferran Torres odlazi u Barcelonu za 55 milijuna eura uz bonuse od deset milijuna eura. Od uvijek je bio prioritet Xavija, a potpisat će ugovor na pet godina, napisao je na svom profilu Fabrizio Romano
Vidi originalni članak

Barcelona već neko vrijeme pregovara s Manchester Cityjem oko dovođenja njihovog mladog napadača Ferrana Torresa (21) u svoje redove, a čini se kako je konačni dogovor zaključen. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Guardiola je dao zeleno svjetlo za prodaju Ferrana, ali uz uvjet da za njega City dobije iznos prema tržišnoj vrijednosti. 
City je prvotno odbio Barcelonine prve dvije ponude od 45 i 50 milijuna eura poručivši da će ih Ferran koštati 70 milijuna eura. 

Ugledni i poslovično dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano, objavio je će Torres potpisati petogodišnji ugovor u transferu vrijednom 55 milijuna eura uz bonuse od deset milijuna eura. 

Od kad je Xavi preuzeo klupu Barcelone, španjolski reprezentativac bit će drugo pojačanje nakon što je na Camp Nou besplatno stigao iskusni bek Dani Alves (38).

Torres je u Valenciji proveo 15 godina, a u ljeto 2020. godine prešao je u City za 28 milijuna eura. Španjolac je ove sezone započeo s vrlo dobrim igrama, ali sredinom listopada ga je ozljeda stopala udaljila s nogometnih terena. Ove sezone je ukupno u svim natjecanjima odigrao sedam utakmica te zabio tri gola uz jednu asistenciju.  

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hajduk Beograd 23.12.2021.

    Bolje Livaju da su kupili al on vredi mnogo više

  • kajcf 23.12.2021.

    Ferran je ozbiljan igrac, no mozda malo previse placeno, 45M bi bilo idealno

  • MaliCrniOdIvanaSam 23.12.2021.

    Ferran je tipican Pepov igrac i stvarno mi je cudno sto su ga pustili. Da, ima City puno krilnih ali decko je redovno zabijao i za City i za Spanjolsku. Sve u svemu hvala ti Pep na ovom poklonu, dobrodosao Ferran, stvarno se stvara jedno odlicno okruzenje za mlade igrace u Barceloni. Fati, Pedri, Gavi, Nico, Garcia sve Spanolski reprezentativci, onda jos Araujo, De Jong, Dest, Dembouz, Abde, Demir, Puig, Balde, Wague. Jos neki odlican napadac i Barca ako zadrzi sve te decke moze kroz 2 godine dominirati svijetom nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare