To je to što me zanima!

Varaždinci idu prema 1. HNL: Benko zabio projektil za slavlje

Leon Benko zabio je gol za pobjedu Varaždina u 49. minuti igre. Opalio je sjajno iz slobodnjaka s 30 metara od gola, uhvatio je na krivoj nozi golmana Hrvatskog Dragovoljca...
Vidi originalni članak

Varaždin je u utakmici 24. kola Druge HNL pobijedio Hrvatski Dragovoljac 1-0 u Zagrebu i tako s utakmicom više dva kola prije kraja pobjegao Šibeniku na pet bodova prednosti.

Utakmicu je odlučio Leon Benkom lijepim golom iz slobodnjaka u 49. minuti s oko 30 metara udaljenosti od gola. Iskusni napadač je uhvatio domaćeg golmana na krivoj nozi i lopta je završila u mreži.

Nakon gola glavni sudac Lučić je isključio trenera Varaždina Branka Karačića i domaćeg pomoćnika Nikicu Miletića. Samo sedam minuta nakon vodstva gosti su ostali i bez igrača na terenu jer je Marko Stolnik zaradio drugi žuti karton.

S igračem više Hrvatski Dragovoljac je napadao, radio pritisak na goste, ali najbolja prilika na utakmici ostala im je ona iz prvog poluvremena kada je Havojić zatresao stativu.

Utakmicu je pratilo gotovo tisuću gledatelja, a među njima je bio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Navijači iz Varaždina na utakmicu su doputovali s dva puna autobusa.

Šibenik u subotu igra s Kustošijom, a onda ulazimo u posljednja dva tjedna prvenstva. U predzadnjem kolu se igra derbi između Varaždina i Šibenika koji će vjerojatno i odlučiti prvaka, a 25. svibnja Varaždin gostuje kod Sesveta dok Šibenik dočekuje Dinamo 2.

Varaždin (4-1-4-1): Nevistić – Perković, Senić, Stolnik, Miličević – Babić (66. Kolarić) – Posavec (56. Zebić), Jertec (c), Brlečić, Fućak (69. Težak) – Benko.

Hrvatski dragovoljac (4-2-3-1): Šubarić – Gorupec, Gregov, Ćerdić (86. Babin), Manenica – Srbljinović, Jugović - Majstorović(c), Majić, Havojić – Burić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Simpson_3 10.05.2019.

    Ma idu oni kad ih Sibenik unisti u gostima hahaha

  • YangaMbiwa24 10.05.2019.

    Golman Dragovoljca tragedija od igrača...dva dana lopta putuje i uhvati ga nespremnog...

  • kicovz 10.05.2019.

    Ako tako nastavi, igrat će benko još za repku, 😁 sve moguće kod dalića

Komentiraj...
Vidi sve komentare