To je to što me zanima!

Pao je i prvak: E, tako se igra protiv ove Barcelone

Inter je u prvoj polufinalnoj utakmici na San Siru pobijedio branitelja naslova moćnu Barcu 3-1. Najbolji igrač svijeta Leo Messi se nije niti vidio
Vidi originalni članak

Pobijediti Barcelonu nije lako. Zabiti im gol nije lako, obraniti se protiv njih nije lako. No mi smo u svemu tome uspjeli. Moji igrači bili su briljantni, rekao je Interov trener Jose Mourinho nakon velike, fantastične pobjede 3-1 protiv Barcelone na San Siru.
Malo koja momčad uspjela je tako nadigrati Barcelonu, zatvoriti Xavija i Messija i na trenutke učiniti momčad aktualnog europskog prvaka potpuno nemoćnom.
- Nismo im dali disati - rekao je Diego Milito, koji je dvaput asistirao i jednom zabio.
Barca je povela u 19. minuti iz jedine svoje prave akcije i činilo se da je jednom nogom već u finalu u Madridu. No Mourinhova momčad ni trenutka nije posustajala, Milito je dvaput promašio nemoguće, ali u 30. minuti odlično je asistirao Wesleyu Sneijderu i bilo je 1-1. U nastavku je još jednom proigrao Maicona za 2-1 i onda sam u 61. minuti zabio za konačnih 3-1.
Tri gola Barcelona nije primila od 2005. godine i gostovanja kod Chelseaja u Londonu.
Žalili su se Španjolci nakon utakmice na suđenje. Smatrali su da Barci nije dosuđen čisti penal na Daniju Alvesu u finišu utakmice, a i treći gol Intera ‘‘smrdio’’ im je na zaleđe.
- Slabo ih služi pamćenje, jel da? Brzo su zaboravili su prošlogodišnji polufinale s Chelseajem. Večeras nisu imali snage priznati da su izgubili od bolje momčadi - rekao je u svom stilu Mourinho nakon utakmice i dodao:
- Ništa još nije gotovo, imamo još puno posla. Madrid je još uvijek jako, jako daleko.

POLUFINALE LIGE PRVAKA, PRVA UTAKMICA:
Inter - Barcelona 3-1 (Sneijder 30, Maicon 48, Milito 61 / Pedro 18)

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Joca_amsterdam123 21.04.2010.

    Rugajte se vi a di je vaš real? ? ?Nema ga a puyol je dobio žuti karton za šta ?? ?A maicon je trebo dobit tamo žuti a ništa došo malo zagrlio suca žico ko cigan treći gol je iz zaleđa a drugi je bio faul na messiju kada su kontrirali i zabili.

  • The pope 21.04.2010.

    bosnia pokrij se ušima, nakon što je Real ispao iz LP i izgubio od Barce nestao si ko lanjski snijeg, i šta sad ako je Barcelona izgubila, nije smak svijeta, ja kao dugogodišnji navijač se ne zamaram ovim porazom, i slažem se sa van_persiom, mrzim navijače koji navijaju kako vjetar puše, to nisu pravi navijači...

  • torcidassssssss 21.04.2010.

    barcaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare