To je to što me zanima!

Pao je kao pokošen! Modrićeva simulacija razbjesnila Francuze

PREVESLAO IH Naš je kapetan pao i mora se priznati, dobro odglumio situaciju. Izborio je time obećavajuć slobodnjak, Rabiot je zaradio i žuti karton, a sve to dodatno je naljutilo Francuze
Vidi originalni članak

Igrala se 64. minuta susreta Real Madrida i PSG-a na Bernabeuu kada je Real imao lijepu šansu iz slobodnjaka koju je Cristiano Ronaldo zapucao preko gola.

Bilo je to na nekih 17-18 metara udaljenosti od Areole, a faul je izborio naš Luka Modrić.

NASSER AL-KHELAIFI Gazda PSG-a bijesan: Ponovno sudac! Uefa, poduzmi nešto...

Doslovno ga je - izborio. Bila je riječ o čistoj simulaciji našeg kapetana koji se bacio poslije duela s protivničkim igračem Adrienom Rabiotom.

Talijanski sudac Gianluca Rocchi nasjeo je na tu glumu pa je veznjak PSG-a dobio žuti karton zbog faula koji i nije postojao.

Nogometni fanovi diljem Europe zabavljaju se ovim padom ničim izazvanim... Za njih je to čista nominacija za Fallon d'Floor, 'nagradu' za simulaciju godine.

VIDEO

Sve to samo je povećalo ljutnju Francuza na glavnog arbitra jer smatraju kako i penal koncem prvog poluvremena nije postojao. Naime, tada je Lo Celso srušio Kroosa, što je navodno, Luka iskomentirao u smislu da je sudac pogriješio.

- Modrić mi je rekao da faul za penal nije postojao - riječi su PSG-ovog veznjaka Marca Verrattija.

- Prošle godine protiv Barcelone - sudac, ove godine protiv Reala - sudac. Mislim da Uefa mora nešto učiniti po tom pitanju - upozorio je krovnu europsku nogometnu organizaciju PSG-ov gazda Nasser Al-Khelaifi te nastavio:

- Nisam još pričao s igračima. Svi smo razočarani rezultatom jer smo odigrali doista dobro u drugom dijelu, igrači su dali sve od sebe.

VIDEO: PREOKRENULI FRANCUZE Zato su prvaci Europe! Real je sredio PSG u samo tri minute

Idi na 24sata

Komentari 165

  • Latoya_Mitchell3572 16.02.2018.

    7""Google je platio svaki satt online rad od kuće 150 do 250 eura. Primio sam prvi mjesec 23795 eura i 34957 eura u mojem prošlom mjesecu od Google a i redoviti sam student i radim 3 do 4 sata dnevno u mom rezervnom vrijeme lako od kuće. Svaka osoba se sada može pridružiti ovom poslu i početi zaraditi online poput mene samo slijedite upute na ovim stranicama ..................UC7...... >.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.>.> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

  • giovanni123 16.02.2018.

    Opet isto :Ajmo protiv Luke ..sramite se..Luka Kralj..joj koja ljubomora ..Luka samo naprijed..3 Liga prvaka !!!

  • Josip Joe Milovich 15.02.2018.

    Laže na sudu i ne prijavljuje porez pa nikom ništa ali jednom se raspe po podu odma glavu na panj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare