To je to što me zanima!

CR7 zabio prvijenac pa i drugi, sramotni Costa pljunuo igrača

Sporni trenutak dogodio se nešto prije isteka 90. minute, a sudac Chiffi naknadno je, nakon što su mu suci zaduženi za VAR javili što je Costa napravio, Brazilcu pokazao crveni karton
Vidi originalni članak

Juventus je u 4. kolu Serie A pobijedio Sassuolo 2-1 i nastavio maksimalan učinak u prvenstvu. I dalje je jedina momčad bez poraza u Serie A. Strijelac oba gola bio je Cristiano Ronaldo, a na kraju utakmice Douglas Costa napravio je sramotan potez i pljunuo protivničkog igrača.

Četiri utakmice bile su potrebne Cristianu Ronaldu da prekine post u novom dresu i konačno postigne gol za Juventus. Žrtva je bila Sassuolo, koji se u prvom poluvremenu sjajno držao i odolijevao napadima lidera prvenstva.

No, u nastavku ipak nije uspio zadržati koncentraciju pa je nakon jedne akcije loptu u mrežu pospremio Ronaldo. Dogodilo se to u 50. minuti.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Upravo je to ono što je Ronaldu trebalo. Prilika je imao kao na pladnju u svim utakmicama, no nije ga išlo, promašivao je nemoguće pa danas napokon uspio obradovati svoje navijače. Prekinuo je post i smirio strasti.

Petnaest minuta nakon prvog, Ronaldo je dočekao i drugi. Juventus je odigrao akciju i na lijevoj strani Ronaldu omogućio nesmetan finiš.

>> VIDEO DRUGOG GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Sassuolo je do kraja uspio smanjiti prednost preko Babacara u prvoj minuti sudačke nadoknade, a onda je Costa zaradio izravni crveni karton. Odvratno i sramotno pljunuo je protivnika u lice.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Sporni trenutak dogodio se nešto prije isteka 90. minute, a sudac Chiffi naknadno je, nakon što su mu suci zaduženi za VAR javili što je Costa napravio, Brazilcu pokazao crveni karton.

Opravdanja za ovaj sramotan potez nema i očekuje se drakonska kazna talijanskog nogometnog saveza.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Idi na 24sata

Komentari 116

  • rambo1988 17.09.2018.

    Naslov treba biti ronaldo pospricao marka i ekipu

  • Lud_ko_struja 16.09.2018.

    da je njemu netko pljunuo u facu odmah bi ga se deklariralo kao rasista nagore vrste....

  • nogofil 16.09.2018.

    Najsmješnije mi čitati opravdanja za slabu igru (ne samo golgetersku) Ronalda, jer on, navodno, tek se treba priviknut na talijansku ligu. Kakvo božje privikavanje! Pa on je u prva četiri kola imao već mali milijun šansi. Mogao je mirne duše dati već desetak golova. Tada nebi nikome palo niti na pamet lupetanje o privikavanju najboljeg igrača i golgetera svijeta na tu tobože najtežu ligu. Što se mene tiče ja se sa time silno zabavljam. Jer davno sam rekao; Real je njegovom prodajom napravio najpametniji, a Juventus njegovom kupnjom najgluplji potez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare