To je to što me zanima!

Pap i Glavina se sramotili, Pedro i Mandžo - briljirali

Prvak Dinamo je pobijedio Croatiju Sesvete 5-2, a savršenu partiju odigrao je Mario Mandžukić. Svoj 'reprertoar' predstavio je i Glavina
Vidi originalni članak

Na kraju sam zadovoljan s rezultatom, ali bilo je nekih gluposti koje se ne smiju događati. Poput onog poteza Glavine na primjer. Ali dobro nam je ovo došlo nakon Salzburga, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić nakon pobjede nad Croatijom iz Sesveta 5-2 u Kranjčevićevoj. Papadopoulos je načeo domaće već u 3. minuti, a Mandžukić i Morales zabili su po dva gola. No ono što je 'Pap' promašio u drugom poluvremenu ne viđa se svaki dan. U gužvi u šesnaestercu lopta mu se odbila točno na nogu pred praznim golom, no Grk ju je svom snagom zakucao u gredu i zaradio podsmijeh cijelog stadiona. U ozbiljnu konkurenciju za 'biser' sezone ušao je i Denis Glavina. Lijevi bočni Dinama je u 30. minuti jednu bezopasno loptu 'rutinski' želio vratiti Butini, no savršeno je proigrao Guja, koji je izjednačio na 2-2.
Ipak, Dinamo je svih 90 minuta igrao ''viktoriju'' na gol Croatije i nevjerojatno je da je samo pet golova završilo u Radoševoj mreži. Briljirao je Mario Mandžukić. Zabio je dva gola, iznudio penal i bilo ga je po cijelom terenu.
- Trebala nam je ovakva utakmica i ovakva pobjeda nakon emocionalnog šoka kojeg smo proživjeli nakon ispadanja od Salzburga - rekao je Mandžkuć.
- Ma, joj, pa dobro smo i prošli na kraju. Nebi nas ni Kahn spasio od onakve kanonade - komentirao je gazda Croatije iz Sesveta Zvonko Zubak.



MAMIĆ DARIVAO NAVIJAČE
U poluvremenu utakmice jedan navijač Dinama došao je do lože i zamolio Zdravka Mamića nešto novaca. Zdravko nije dvojio ni sekunde i momku dao 100 kuna. Nakon utakmice se ispred Kranjčevićeve slikao s navijačima.


Idi na 24sata

Komentari 17

  • the.king 09.08.2009.

    Mandžukić car!!!

  • the.king 09.08.2009.

    Q-bit.Ta ,,snažna\" momčad kako ju ti nazivaš je prošle sezone pobjedila hahajduk.

  • the.king 09.08.2009.

    Q-bit.Ta ,,snažna\" momčad kako ju ti nazivaš je prošle sezone pobjedila hahajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare