To je to što me zanima!

Stigla je dozvola! Mladi Romin dragulj smije igrati za Dinamo

Iako je i Daniela doveo isti menadžer kao i Danija Olma, papiri su se ovoga puta brže riješili. Ovoga puta je sve završeno u roku od mjesec dana pa će Kamerunac zaigrati za Dinamo čim se nogomet nastavi...
Vidi originalni članak

Stvar je riješena, Fifa ne stoji na putu Danielu Tuetu (17) i njegovom novom klubu - zagrebačkom Dinamu. Naime, iako po Fifinim pravilima maloljetnici teško dobivaju dokumentaciju, osim ako im u tu državu ne ide obitelj i to s radnom dozvolom, Andy Bara i čelnici s Maksimirske 128 nisu dopustili da im ovaj 'novi Drogba', kako mu tepaju, pobjegne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini kojima se ovaj dogovor nije sviđao bili su vrhovnici Rome. Oni su Tueta htjeli zadržati u svojim redovima, no on nije htio potpisati ugovor, zbog čega je čak na pet mjeseci kažnjen igranjem za nižu momčad, doznaju SN.  Ipak, kada je u jednoj utakmici zabio pet golova, odlučili su ga vratiti. 

Iako je i Daniela doveo isti menadžer kao i Danija Olma, papiri su se ovoga puta puno brže riješili. Na Olmove su dinamovci čekali čak osam mjeseci, a probleme je tada pravila Barcelona. Ovoga puta je sve završeno u roku od praktički mjesec dana pa će mladi Kamerunac zaigrati za Dinamo čim se nogomet nastavi.

- Preko skautinga sam saznao za Tueta, uspio sam doći do njegova oca, našli smo se, razgovarali. Bio je već par puta u Zagrebu s nama, a roditeljima sam na primjeru Danija objasnio da bi i za njihovog Daniela bilo najbolje da karijeru nastavi u Dinamu i pristali su - rekao je Andy Bara o dovođenju mladoga talenta u Zagreb.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • FASTT 18.03.2020.

    Jedan Dani Olmo takvih man city ima.100 u vlastitoj skoli nogometa a ovaj je samo jedan u nizu...da je ista valjao itekako bi ga Roma zadrzala nebrinite,kao i Barcelona Olma..Olmo je izvrstan za hnl ali za ligu petice samo jedan prosjecan igrac za klupu...tako da sve je jasno...pametnome

  • Brozo 18.03.2020.

    Ovo je smijeh. Ma di ce igrati?

  • 18.03.2020.

    parretovo načelo govori da će od svih ovih talenata što dovedenih što iz vlastitog pogona samo njih 20% uspjeti i napraviti karijeru , ostali će igrati za rudeš,goricu,slaven itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare