To je to što me zanima!

Pariz - David Nalbandian opet pobijedio Federera

Argentinski tenisač je dvaput u nekoliko tjedana svladao prvog igrača svijeta Rogera Federera. Nakon Madrida, bio je bolji i u trećem kolu Pariza
Vidi originalni članak

Argentinac David Nalbandian je po drugi put u samo dva tjedna svladao prvog tenisača svijeta Švicarca Rogera Federera. Nakon što je slavio u finalu ATP turnira u Madridu, sad je bio bolji i u trećem kolu Pariza u dva seta (6-4, 7-6 (3)). Nalbandian je tako izjednačio omjer u međusobnim mečevima na 8-8.
No iako je u odličnoj formi, Argentinac nema izgleda plasirati se na Masters Cup u Šangaju jer mu rezultati ostalih igrača nisu išli u prilog. 
Britanac Andy Murray glatko je pobijedio Francuza Fabricea Santoroa 6-4, 6-2. Murray je prošlotjedni pobjednik turnira u Sankt Peterburgu. Nikolaj Davidenko je izgubio od Cipranina Marcosa Baghdatisa 2-6, 2-6. Ruski igrač imao je čak deset dvostrukih servis-pogrešaka i 36 neprisiljenih pogrešaka. Upravo je Baghdatis izbacio našeg Ivana Ljubičića što ga je stajalo plasmana na Masters Cup u Šangaju.
U ostalim susretima je drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal svladao Švicarca Stanislasa Wawrinku 6-4, 6-3, a Španjolac Tommy Robredo bio je bolji od Argentinca Guillerma Canasa 7-5, 7-5. Francuz Richard Gasquet slavio je nad Amerikancem Jamesom Blakeom 6-4, 6-4, a David Ferrer je izbacio češkog tenisača Tomasa  Berdycha u dva seta (6-4, 6-2).


  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare