To je to što me zanima!

Parižani doveli napadača za 80 milijuna eura, Mbappé odlazi?

Mladi Portugalac potpisao je za PSG u transferu vrijednom ukupno 80 milijuna eura, a time je Nasser Al-Khaleifi stvorio ozbiljan preduvjet za odlazak najveće, ali nezadovoljne zvijezde
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a vratili su se s priprema u Francusku, ali Kylian Mbappé i dalje neće trenirati s prvom momčadi, odlučili su tako čelnici kluba, koji su ponovno pokušali nagovoriti svoju najveću zvijezdu na ostanak, ali su još jednom naišli na odbijenicu.

Mbappé želi samo u Real Madrid, to je sasvim jasno. Francuski je napadač zbog 'kraljevskog kluba' odbio ponudu Saudijaca tešku 700 milijuna eura, a sada je PSG kompletirao transfer koji će možda i dodatno otvoriti vrata za Mbappéov odlazak.

GODIŠNJI ODMOR Mbappe uživa na Sardiniji s čak dvije ljepotice: Nazdravljale su koktelima dok je on odmarao...

Na Park Prinčeva stigao je napadač Goncalo Ramos (22). Mladi Portugalac potpisao je za PSG u transferu vrijednom ukupno 80 milijuna eura (65 fiksna odšteta + 15 dodatni bonusi), a time je Nasser Al-Khaleifi stvorio ozbiljan preduvjet za odlazak najveće, ali nezadovoljne zvijezde, koju više nipošto ne može zadržati.

Ramos je prošle sezone zabio 27 golova uz 12 asistencija i odveo Benficu do naslova prvaka, kao i četvrtfinala Lige prvaka u kojem su Portugalci ispali od budućeg finalista Intera (0-2, 3-3). Mladi napadač zabljesnuo je i na Svjetskom prvenstvu u Katru hat-trickom protiv Švicarske u osmini finala, a odigrao je i 69 minuta u porazu od Maroka. 

VELIKI POVRATAK? L'Equipe: Neymar je čelnicima PSG-a rekao da želi u Barcelonu

Može li Ramos nadomjestiti odlazak Francuza? Teško, ali bez svakoga se može. Tako i Kyliana Mbappéa...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • smucalo2211 08.08.2023.

    ali kako ta Benfica zarađuje na tim igračima to je nevjerojatno svaki igrač ode za 100 milja svake sezone barem jedan takav igrač ode

  • Jim_my 08.08.2023.

    danas svatko tko zna šutnuti loptu vrijedi 80 mil.eura i svako drugi veliki transfer je promašaj. Nogomet postaje dosadan.

  • ta mère 08.08.2023.

    Najbolje na ovom transferu je to da ce sad Petar Musa igrat vise i nadam se da ce se razvit u top napadaca jer nam treba spica za repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare