To je to što me zanima!

Parma želi Rebića, Fiorentina šalje Splićanina na posudbu?

Kako piše nekolicina talijanskih portala, Parma je u pregovorima za dovođenje hrvatskog reprezentativca Ante Rebića iz Fiorentine na jednogodišnju posudbu...
Vidi originalni članak

Fiorentina je u pregovorima s Parmom oko posudbe hrvatskog reprezenativca Ante Rebića. Kako piše talijanski portal Tuttosport, napadač "kockastih" trebao bi biti dio paketa koji uključuje i Mattiju Cassanija.

Cassani je prošlu sezonu proveo na posudbi iz "viola" u "križarima", a u Fiorentini ga sada žele dovesti za stalno.

Trener Fiorentine Vincenzo Montella Rebiću je dao dodatan odmor nakon završetka Svjetskog prvenstva u Brazilu. Na pripremama su ga zadovoljili napadači Federico Bernardeschi i Khouma Babacar, dok je Brazilca Rydera Matosa klub poslao na posudbu u Córdobu.

- Ostaje pitanje što s Rebićem, ostaviti ga u momčadi ili mu pružiti šansu da igra negdje drugdje - piše portal Firenzeviola.it.

20-godišnji napadač iz Splita prošle je sezone preselio u Firencu gdje je nastupio četiri puta i zabio jedan gol. Na SP-u ga je Niko Kovač koristio posljednjih 12 minuta protiv Brazila (1-3) i Kameruna (0-4), dok je u odlučujućoj utakmici protiv Meksika (1-3) igrao od 69. minute i potom zaradio isključenje u samoj završnici.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 22.07.2014.

    premalo ga u Italiji cijene, dovoljna je bila mala minutaža na SP-u da se vidi koliko je jak igrač, drago mi je vidjeti ovakvog borca na terenu, kao što je to bio niz godina Olić.......

  • MilijanoPopović 21.07.2014.

    E da je došao u Dinamo. Sretno Ante gdje got igrao

  • KTBFFH ZG 21.07.2014.

    Steta ovako dobrog igraca cuvati na klupi. Neka ode iz Fiorentine ili neka prihvati posudbu. Ima dosta klubova kojima bi dobro dosao. Stvarno je kvalitetan igrac koji se moze jos usavrsiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare