To je to što me zanima!

Parove je izvlačio pijan, a šefa saveza primio za stražnjicu?!

PROMIL, DVA... Više se priča o Rodu Stewartu (72), inače velikom navijaču Celtica, nego o ždrijebu škotskog kupa. Britanski roker napravio je pravi 'show' na izvlačenju koje je išlo uživo
Vidi originalni članak

Izvlačenje parova škotskog kupa, Rod Stewart i dvojica trijeznih na pozornici. Britanski 72-godišnji roker napravio je 'show' tijekom izvlačenja koje je išlo uživo.

Ignorirao je rukovanje s prvim čovjekom škotskog saveza Alanom McRaeom, kojeg je, kako se čini, primio za stražnjicu nakon što je završilo izvlačenje.

Više se priča o Rodu Stewartu, inače velikom navijaču Celtica, nego o ždrijebu škotskog kupa. Stewart je na pozornici bio s McRaeom i menadžerom Hiberniana Alanom Stubbsom, prošlogodišnjim pobjednikom ovog natjecanja.

Nije bilo teško zaključiti da je Stewart pod gasom. Radio je grimase od prve minute, a prilikom svakog izvlačenja vikao je brojeve kuglica. Vidjelo se da je dvojcu koji je bio s njim bilo poprilično neugodno. Rod je na kraju izvlačenja zapljeskao na sugestiju da bi mogao biti odličan voditelj na izvlačenju Binga. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Supermarine Spitfire 23.01.2017.

    Nogomet već 20ak godina nije sport već rasadnik pijandura, praonica love i vlasništvo krupnog kapitala.

  • ljudo 23.01.2017.

    nema do ličkog rukovanja

  • Old Kresoje 23.01.2017.

    Što onda nisu zvali Seppa Blattera ili Platinia. Oni su visoko moralne osobe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare