To je to što me zanima!

Partizan je kao i Blanka Vlašić, uvijek želi još više

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević poznat je kao perfekcionist. Bez problema će motivirati svoje igrače na Final Fouru NLB lige
Vidi originalni članak

Iz godine u godinu Partizan ostaje bez najboljih igrača, ali unatoč tome ove je sezone senzacionalno izborio i Final Four Eurolige. Iako sad puca na više ciljeve, iako je NLB ligu osvojio triput zaredom, legendarni trener Duško Vujošević nema problema s motivacijom svojih igrača za završnicu u Areni Zagreb.
- Preskoči li skakač u vis neočekivano najveću visinu u životu, neće stati nego će idući put napasti još veću - slikovito je opisao Dule ambicije svoje momčadi.
Poznat je kao perfekcionist kojem su treninzi važniji od utakmica.
- Nitko se od mojih igrača ne smije nakon utakmice pitati: ‘Zašto ovo nisam napravio?’ Sve je stvar angažmana i energije - ukratko je objasnio Partizanove uspjehe, kojima se divi cijela košarkaška Europa.
O Zagrebu i Ciboni govorio je s velikim poštovanjem.
- Tu se stvarala povijest. Da nije bilo Zagreba i Beograda, povijest europske košarke ne bi bila ista.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20bucks 23.04.2010.

    Dule je kralj trenera, po meni je jači i od Obradovića i Maljkovića zajedno jer ovaj stvara igrače a oni su došli u sustave gdje su imali klasne igrače kojima udruženima ne treba puno da naprave dobar rezultat pa da trener na konto toga pobere slavu. Dakle Dule je istinski košarkaški stručnjak i znalac kakvoga mi nikada nismo niti ćemo imati. Nažalost! Ali to je stoga što smo mi HRVATINE pre pametni i što nam košarku vode takvi šalabajzeri i kokošari i ne samo košarku nego i cijelu zemlju. Sramota!

  • davorinnn 23.04.2010.

    mislim da bi moro bit rad Partizana uzor svim našim klubovima...možda je izuzetak Zadar oni polagaju puno u domače igrače a ostalo je bjeda...ako se nema para za stranca znači da ekipa nemere niš napravit?uloži malo više vremena u domače pa če bit više Tomasa i Planinića itd.uvjek imamo neke juniore prvake do 16 do 19 do 22 a onda je Prkačin 15 godina prvi centar...nekažem da je on slab al di su ti osvajači prvenstava???

  • schweppes2 23.04.2010.

    ne samo blanka vlašić!! svaka žena uvjek želi još više :D :D :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare