To je to što me zanima!

Partizan pobijedio Zvezdu, policija vodom na navijače

Golovima Portugalca Moreire i Brazilca Clea, 2-1 je u derbiju na Marakani slavio Partizan. Sada su 'crno-beli' samo bod iza svoga najvećega rivala
Vidi originalni članak

Pobjedom u derbiju dobili bi na samopouzdanju, ali i spasili sezonu, rekao je veznjak Partizana, Portugalac Moreira, uoči "večitog derbija" na Marakani. Crvena zvezda označena je favoritom u najavi utakmice, imala je četiri boda više od Partizana i pobjedom je mogla otići na značajnu prednost pred najljućim rivalima. Ali ostala je Zvezda bez bodova, pali su na svome travnjaku iako je Partizan imao u sastavu 24-godišnjeg braniča Srđu Kneževića. Čovjek je zabio gol sam sebi, a onda i izletio zbog crvenog kartona.
Partizan je poveo u 4. minuti, golom Senegalca Laminea Diarre, i utišao 'nabrijane' Delije na tribinama. No to je vodstvo anulirao Knežević, koji je u završnici prvoga dijela poslao loptu u svoju mrežu. Već početkom nastavka dobio je i drugi žuti karton te ostavio momčad s čovjekom manje. Ali ni takvoga Partizana ovoga popodneva Zvezda nije mogla pobijediti. Ne samo da nisu uspjeli pobijediti, nego su izgubili i taj jedan bod. Brazilac Cleo je zabio nakon sat vremena igre i donio Partizanu veliku pobjedu.
Neredi su na najvećem srpskom derbiju već uobičajena stvar, ali ovoga puta navijači nisu išli u krajnost. 'Samo' su palili stolice, pa je policija moram vatrogasnim šmrkom smiritvati strasti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bizzy_dany 02.12.2009.

    torca1950, da... jedino na derbi da ima preko 35\'000 gledaoca. inace su uvek negde oko 1-5000... balkanske lige... zalost!

  • rizbo18 29.11.2009.

    claeo kuvo igro si za zvedu

  • 1Broj 28.11.2009.

    partizan................

Komentiraj...
Vidi sve komentare