To je to što me zanima!

Partizanov Kamerunac: Nisam znao ni gdje trebam stajati!

Igrali smo u sustavu 4-3-3, a ja nisam znao gdje trebam stajati! Igrali smo u grču, kao da smo se uplašili, pa smo brzo gubili lopte, rekao je Pierre Boya
Vidi originalni članak

Pierre Boya, 26-godišnji vezni nogometaš Partizana, nakon poraza njegovog kluba u Beogradu od Brage s 1-0 u 4. kolu Lige prvaka, priznao je da se nije snašao u taktičkim zamislima svog trenera Stanojevića...

- Loše smo krenuli u prvom poluvremenu. Igrali smo u sustavu 4-3-3, a ja nisam znao gdje trebam stajati! Igrali smo u grču, kao da smo se uplašili, pa smo brzo gubili lopte. Tek u zadnjih 25 minuta smo pokušali zabiti gol, ali sada je kasno za kukanje – prenosi Boyinu izjavu sportal.rs.

Boya u tim Partizanovim napadima ''u zadnjih 25 minuta igre'' nije sudjelovao, jer ga je trener Aleksandar Stanojević povukao iz igre.

Stanojević je, pak, dan nakon utakmice ponudio svoje viđenje.

- Braga je definitivno bila bolja i zasluženo igra u ovome natjecanju. Prije početka nastupa u skupini sam se bojao dvije stvari, da niti u jednoj utakmici nećemo prijeći centar i da nećemo osvojiti niti jedan bod. Kako se stvari razvijaju, to će se i dogoditi. Žao mi je navijača koje smo uskratili za pobjedu. Sramota me kako smo odigrali prvo poluvrijeme, a u drugom dijelu sam imao osjećaj da smo igrali protiv nekog kluba iz našeg prvenstva. Bili smo tako blizu, a tako daleko. Svejedno, ponosan sam na moje igrače što su uopće izborili plasman u Ligu prvaka. Da me netko prije sezone pitao, prihvatio bih ovakav scenarij – rekao je Stanojević.

Partizan je posljednji u H skupini sa sva četiri poraza. Arsenal i Šahtar imaju po 9 bodova, a Braga 6. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare