To je to što me zanima!

Partizanu 'Vječiti derbi': Delije se tukle s policijom na sjeveru

Vatreni i turbulentni derbi obilježio je žestoki incident na sjevernoj tribini gdje su navijači Zvezde krenuli u obračun s policijom. Delije su policijske službenike gađale bakljama
Vidi originalni članak

Partizan i Crvena zvezda u 9. kolu srpske Superlige odigrali su 161. 'Vječiti derbi' u kojem je na koncu slavio Partizan 2-0 sjajnim golovima Soumaha i Tošića u samom finišu utakmice.

Vatreni i turbulentni derbi obilježio je i žestoki incident na sjevernoj tribini gdje su navijači Zvezde krenuli u obračun s policijom. Delije su policijske službenike gađale bakljama, a na kraju je došlo i do intervencije.

Obračun navijača i policije trajao je nekoliko minuta, a nekoliko navijača je i privedeno.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, mreže u derbiju mirovale su skroz do 83. minute kada je Soumah zabio spektakularan gol s 20-ak metara. Konačnih 2-0 postavio je Tošić u drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Brežančića.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Obi-Wan Kenobi 23.09.2019.

    Možda sam glup, ali meni nikad neće bit jasno da neko dolazi na utakmice kako bi se mlatio s policijom i protivničkim navijačima. Čemu to? Dođi na stadion, podrži svoj tim, ako pobjede proslavi pobjedu i to je to.

  • 23.09.2019.

    nikad mi nebudete jasni vi nogometni glupani koji idete okolo sam da bi se tukli s nekim..wtf...je*o vas nogomet

  • ITALO DISCO_90 23.09.2019.

    Jel bilo delije knin i vukovar na cirilici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare