To je to što me zanima!

Pašalić: Bolje da naletimo na dinamovce dok su još umorni

Četiri derbija u 18 dana su nešto najbolje za gledatelje, a nama dodatni motiv da se pokažemo te da u Kup ogledu s Dinamom izborimo prolaz dalje, rekao je Pašalić...
Vidi originalni članak

Pakleni ritam očekuje Hajduk u završnici jesenskog dijela sezone, u 18 dana prosinca odigrat će tri utakmice s Dinamom, a u međuvremenu i derbi s Rijekom. No mlada nada ''bilih'' Mario Pašalić ne smatra kako je to nepovoljan raspored.

- Četiri derbija u 18 dana su nešto najbolje za gledatelje, a nama dodatni motiv da se pokažemo, da izborimo pozitivne rezultate u prvenstvu, te da u Kup ogledu s Dinamom izborimo prolaz dalje. Kad bolje razmislim, ako želimo osvojiti Kup, moramo naići na njih prije ili kasnije. Bolje onda prije, dok su oni još umorni od europskih obaveza – kaže Pašalić, koji je s dva gola presudio zadnji derbi.

- Neka se tako i nastavi, neka Sv. Nikola ove godine nešto ranije donese poklone. Uostalom, pokazali smo u ovoj sezoni da se znamo nositi s njima.

Slično razmišlja i njegov mlađi kolega, sretni strijelac iz Koprivnice Josip Bašić.

- Sretan sam zbog gola i dobre igre, no nije to ni upola koliko mogu. Ipak zbog ozljede nisam trenirao skoro pola godine – kazao je mladi strijelac koga neki uspoređuju sa Srnom, a drugi s Lahmom.

- Srna mi je draži, ipak je on naš...

Mladi Bašić prošao je pravu kalvariju, godinu dana liječio je ozljede i dočekao priliku kod Tudora. No svjestan je da će se morati i dalje dokazivati.

- Nema šanse da ću se umisliti. Svjestan sam da je ispred mene još dosta toga. Uostalom, još dvije godine sam junior, ako i ne budem puno igrao za prvu momčad, igrat ću za juniore, jer mi je važan kontinuitet nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • psycho13 07.11.2013.

    naprid bili!!!!

  • Luka SviračLevacic 06.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • POTPEC 05.11.2013.

    Hajduče samo naprid. Imate mladost imate hrabrost, imate voljeni klub imate znanje iimate volju za pobjedom Jel Vam išta još triba Samo pobida protiv vičitog rivala - građanskog, pardon dinama. Samo da suci POŠTENO sude na tim utakmicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare