To je to što me zanima!

Pašalić ide u Italiju: Chelsea će ga poslati na posudbu u Lazio

Mladi veznjak Mario Pašalić (19) je prerastao Hajduk i na ljeto mora otići u veći klub, gdje će se razvijati, kažu iz Chelseaja. Izbor je pao na jaku Serie A i Lazio
Vidi originalni članak

Propala je i zadnja mogućnost da Chelsea ostavi Marija Pašalića (19) još šest mjeseci na Poljudu. Mladog veznjaka na ljeto će posuditi jednom od klubova liga “petice”, a najuporniji su iz Lazija.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić dugo je nagovarao čelnike Chelseaja da Pašalića ostave još barem pola godine na posudbi na Poljudu, no od toga neće biti ništa.

- Mario je prerastao Hajduk i na ljeto mora u veći klub u kojem će se nastaviti razvijati kako bi jednog dana zaigrao na Stamford Bridgeu - kazao je sportski direktor Chelseaja Michael Emenalo. Za sada je nekoliko zainteresiranih, a najuporniji su Eintracht, Braga, Verona te Lazio, koji ga je želio dovesti prošle zime.

- Možda prva dva tjedna priprema odradi s Chelseajem. No o tome će, kao i o posudbi, odlučiti Jose Mourinho, nakon što Niko Kovač objavi popis putnika za SP, jer nije isto ako ode u Brazil ili ne - kazao je Pašalićev menadžer Ivica Lončar.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • DSŽG 08.05.2014.

    Samo ne u Italiju - pouči se iskustvima naših mladih igrača. U Španiju, Belgiju, Holandiju...

  • DALMATINACSAN 08.05.2014.

    Šteta ča ideš Mario :( no , zaslužija si. Hvala ti za sve i sritno u karijeri.

  • user_117956 08.05.2014.

    Ne razumijem čemu uopće zamaranje kuda će i kako će..Otišao je iz Hajduka ima novi(nove) klubove i to je to..Momku neka je sretno jer sreća će mu trebati

Komentiraj...
Vidi sve komentare