To je to što me zanima!

Pašalić je asistirao za pobjedu, Grbić debitirao u remiju Lillea

Atalanta je srušila Jurićev i Pjacin Torino u prvom kolu Serie A golom Piccolija u 93. minuti. Ivo Grbić odmah je dobio povjerenje trenera Lillea, a Domagoj Bradarić ostao na klupi
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić bio je asistent za pobjednički pogodak Atalante u 2-1 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Torina, koji od ove sezone vodi Ivan Jurić, u susretu 1. kola nove sezone talijanskog prvenstva i to u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Pašalić je ubacio loptu u kazneni prostor, a do nje je prije domaćeg braniča stigao Piccoli i osigurao važna tri boda za sastav iz Bergama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atalanta je povela u samom otvaranju utakmice preko Muriela (6), a na 1-1 poravnao je Belotti (79). Pašalić je odigrao čitav susret za Atalantu, dok je Marko Pjaca igrao za Torino do 74. minute.

U susretu 3. kola francuske lige St. Etienne i OSC Lille su igrali 1-1, pa je francuski prvak još bez pobjede na startu sezone.     Za Saint-Etienne je zabio Sow (85), dok je Lille vodio golom Yilmaza (38).

Na ovoj utakmici je debitirao za Lille bivši vratar Hajduka i Lokomotive Ivo Grbić, dok je Domagoj Bradarić ostao na klupi.

Hrvatski reprezentativni stoper Domagoj Vida odigrao je čitav susret za Besiktas koji je u susretu 2. kola nove sezone turskog prvenstva odigrao 0-0 na gostovanju kod Gaziantepa.

Branitelj naslova Besiktas sada ima četiri boda, dok je Gaziantep stigao do prvog boda u novom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Tko sere 22.08.2021.

    Bravo Paša 💪

  • GNKDALTON 22.08.2021.

    kalo nije lille kupio gipsanoga livija

  • RedDoor 21.08.2021.

    Grbić bude li branio i krene li ga, zaslužio je priliku na vratima reprezentacije. Bradarić bi mogao razmisliti o posudbi, dotle Vrsaljko bi pod hitno trebao naći klub gdje će standardno igrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare