To je to što me zanima!

Pašalić odbrusio Knjazu: Nije Dinamo naš klub, nego je tvoj

Hajdučko srce i dalje itekako nosi Hajduk u srcu, a ljubav prema splitskom klubu ispoljava i na oku vidljive načine kao kroz kostobrane s hajdučkim grbom
Vidi originalni članak

S golom i asistencijom Mario Pašalić obilježio je razbijanje Milana koji je u nedjelju primila 5 komada u Bergamu od Atalante.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atalanta, trenutno petoplasirana u Seriji A, izborila je i osminu finala Lige prvaka postavši prva u trenutnom sustavu Lige prvaka koja je prošla skupinu nakon uvodna tri poraza.

A onaj prvi bio je na Maksimiru (4-0) protiv Dinama. Te ujedno i kratka tema razgovora između Marija Pašalića i Roberta Knjaza u njegovoj emisiji.

- Jeste li proučavali Dinamo?

- Naravno da jesmo nakon prve utakmice što nam se dogodilo.

- Pa dobro, nećete valjda sad grlom u jagode, ipak je to naš klub - rekao je Knjaz.

- To je tvoj klub, nije moj - odgovorio mu je Pašalić.

Hajdučko srce i dalje itekako nosi Hajduk u srcu, a ljubav prema splitskom klubu ispoljava i na oku vidljive načine kao kroz kostobrane s hajdučkim grbom.

- Pamtit ću svaku utakmicu, svaki gol, ali posebno dva gola Dinamu na Poljudu. Jednog dana ću se, vjerujem, vratiti. Ja sam dijete Hajduka, Hajduk mi je sve - govorio je prije nekoliko godina kada se opraštao od Poljuda.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • shb65 25.12.2019.

    A sta je trebo reci, pa covjek igra za atalantu, bravo za autora i za debile koje se loze na ovo

  • potras 24.12.2019.

    Može čovjek otići na kraj svijeta kao glupan i kad ne vidi dalje od nosa - takav se i vrati. Ovaj balonja igra u jednoj od najjačih liga na svijetu i još uvijek misli da je za njegov loš Hajduk kriv Dinamo !?!?

  • kakogod 24.12.2019.

    Kad ćete shvatiti konačno? Klub je jedan i za njega se navija... Za nijedan drugi, igrao on protiv Talijana ili Srba... Ako ti je to najveći rival kroz povijest, onda je u svim zemljama i ligama Europe normalno da se navija protiv njega... A još ako je to mafijaško-politički klupski bankomat kao u našem slučaju, onda ne samo da mu želiš poraz uvijek, nego i puno toga gorega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare