To je to što me zanima!

Pašalić zabio u visokom porazu Milana: Džeko drži Romu u igri

Roma još uvijek ima teoretske izglede za osvajanjem naslova prvaka Italije nakon pobjede kod Milana 4-1 uz dva gola Edina Džeke. Jedini gol za "rossonere" zabio je Mario Pašalić
Vidi originalni članak

Mario Pašalić zabio je jedini gol za Milan u visokom domaćem porazu od Rome 4-1 u posljednjoj utakmici 35. kola Serie A.

Edin Džeko zabio je dva gola u uvodnih pola sata utakmice, nakon asistencija Mohameda Salaha i Leandra Paredesa, te tako izjednačio osobni rekord od 37 golova u jednoj sezoni, od kojih je 27 bilo u talijanskom prvenstvu.

Milan je smanjio zaostatak 14 minuta prije kraja preko Pašalića koji je na drugoj stativi glavom pospremio u mrežu ubacivanje Lucasa Ocamposa iz kornera. Bio je to peti gol sezone za mladoga hrvatskog veznjaka.

Nada "rossonera" umrla je samo dvije minute potom jer je Stephan El Shaarawy na asistenciju Džeke zabio treći, a u 87. minuti Daniele De Rossi je iz penala zapečatio pobjedu Rome nakon što je Gabriel Paletta dobio crveni zbog faula u šesnaestercu.

"Vučica" je tako sačuvala teoretske izglede da se dokopa naslova prvaka jer tri kola prije kraja ima sedam bodova manje od vodećeg Juventusa, no "stara dama" vjerojatno će titulu potvrditi idući vikend. Milan je ostao na šestom mjestu koje mu jamči kvalifikacije za Europsku ligu, tri boda ispred Intera i Fiorentine.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • area 62 08.05.2017.

    Već godinama u Serie "A" imamo Juventus, pa nikoga...pa Roma i Napoli, pa onda svi ostali, tako da ni ova nije ništa drugačija...bez obzira tko vodio obje milanske momčadi ://.

  • sve u 16 08.05.2017.

    Milan,nekad strah i trepet a sad,sad prosjecna ekipa koja jedva udje u evropska natjecanja.Obozavam ovaj klub ali ovo je dno dna..Svaki put kad bi Roma dosla na 20 metara to je bila opasnost po Milanov gol,zao mi ovog mladog golmana i da je pametan otisao bi odmah dalje.

  • ACM_1899 07.05.2017.

    Danas za promjenu nije vezna linija bila najgora,već obrambena. Pa svaki napad Rome je bio opasnost po gol. Montella se već gubi,znači čovjek pošalje istu obranu koja je puštala protiv Crotonea,ne znam što je očekivao protiv Rome. Stavlja Matia i Pašalića iako su Bertolacci i Locatelli puno bolja riješenja,na klupi mu Antonelli dok igra antitalent Vangioni. U prvom dijelu sezone je Milan bio u vrhu,nakon toga je skontana Montellina taktika ,a on nema plan B,drži se svoga kao pijan plota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare