To je to što me zanima!

Pašalićev suigrač za ovaj start na Baleu dobio je samo žuti?!

Veznjak Elchea Aaron Niguez brutalno je džonom startao na Garetha Balea. Za to je divljak u redovima domaće momčadi dobio tek žuti karton. Pogledajte taj start...
Vidi originalni članak

Gareth Bale imao je dosta sreće u utakmici protiv Elchea. "Kraljevi" su pobijedili 2-0, a Bale je lako mogao završiti u bolnici. 

U jednom trenutku španjolski veznjak Elchea Aaron Niguez brutalno je džonom startao na velškog igrača. Za to je divljak u redovima Elchea dobio tek žuti karton. A zaslužio je mnogo veću kaznu.

Vine

No još nije gotovo. Mogla bi se oglasiti i Disciplinska komisija španjolskog saveza i naknadno kazniti Pašalićevog suigrača. Imao je Bale dosta sreće jer je podignuo tu nogu, da je to bio start na stajnu nogu, vjerojatno bi došlo do loma. A onda bi Bale prošao kao Eduardo da Silva prije sedam godina. 

Mario Pašalić igrao je do 75. minute te je uputio jedan udarac prema golu. U 44. minuti probao je s 20-ak metara, ali lopta je otišla nekoliko metara od lijeve Casillasove stative. Real je slavio golovima Benzeme i Ronalda.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • El Tractor 24.02.2015.

    Jučer Campagnaro zaslužio čisti crveni protiv Cagliarija, ništa novo.

  • tomoo23 23.02.2015.

    do sada ste vec trebali skuzit da su ovaj brend i tomislav_1 dvi osobe jako ostecene u razvoju..provode dane za kompom i siju mrznju prema realu..zivot im se svodi na to da samo seru protiv reala i da mrze sve vezano uz real..zalosno..al i ocekivano s obzirom za kakav klub navijaju..ja navijan za real al nikad necu govorit ovakve stvari,jer to moze samo nenormalna osoba..vi idete o glumi i padanju a imate najbolju skolu baletana i padavicara,a sta se sudenja tice mislim da sucima mozete spomenike dignit za dvi lige prvaka a o prvenstvu da i ne govorim..suci u nekim tekmama jesu mozda isli u korist realu al to rade i za barcu..tako da ne laprdajte o sudenju..jer jednostavno je real bolji trenutno ko sta je barca bila bolja prije par sezona..

  • prajdali 23.02.2015.

    Ovaj start nije bio za crveni već za zatvor.Inače ovaj mladi sudac je imao puno bisera u sankcioniranju prekršaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare