To je to što me zanima!

Pato je demantirao odlazak u PSG: Ne želim napustiti Milan

Iako su iz pariškog kluba tvrdili da je dogovor s Patom pri završetku, brazilski napadač opovrgnuo je navode. Želi i dalje nastaviti karijeru u klubu sa San Sira...
Vidi originalni članak

U četvrtak poslijepodne isplivala je vijest kako je napadač Milana Pato dogovorio sve uvjete s Paris Saint Germainom u kojem bi proveo tri godine uz odštetu 'rossonerima' od 35 milijuna eura.

No brazilski reprezentativac na službenoj stranici Milana demantirao je navode za odlaskom te izrazio čvrstu želju da ostane na San Siru.

- Ostajem u Milanu, tamo je moj dom. Nisam htio prekinuti karijeru s 'rossonerima' nakon osvajanja svoja prva dva naslova u klubu - rekao je Pato te dodao:

- Želim sudjelovati u pisanju Milanove povijesti i budućnosti.

Pato je u 111 prvenstvenih nastupa za Milan zabio 51 gol.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • acmilan 13.01.2012.

    Bravo mladiću. Nadam se da ćeš ostati još nekoliko godina u Milanu i stvarno ispisati povijest Milana trofejima. Uz klasičnu talijansku obranu i fantastične igrače poput Ibre i Pata, sada i Boatenga Milan može daleko u LP. Forza Milan!

  • najjaći smo 12.01.2012.

    ma kakav Pato,kakav Milan,o čemu mi pričamo..

  • erotits 12.01.2012.

    Milan ga uopce ne koristi dobro stavlja prije robinha...ne kazem da je on los ali Pato je po meni ipak malo jaci i trebao bi cesce igrat u prvoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare