To je to što me zanima!

Pato nema ništa protiv: Kaku bismo dočekali raširenih ruku

Već dulje vrijeme spominje se mogućnost povratka Kake iz Real Madrida u Milan. Brazilski napadač momčadi, Kakin sunarodnjak Alexandre Pato, bio bi jako sretan
Vidi originalni članak

Zbog ozljeda koje su ga udaljile s terena na dulje vrijeme, ali i sjajnih igara Mesuta Özila, Kaka se teško prilagođava na standardnu postavu "kraljevskoga kluba", te je konstantna meta medijskih napisa o odlasku sa Santiago Bernabeua. Jedna od destinacija koja se pritom najčešće spominje upravo je klub iz kojega je ostvario transfer u Madrid vrijedan oko 65 milijuna eura.

- Priželjkujem njegov povratak u Milan. Dočekat ćemo ga raširenih ruku odluči li se na taj potez - veli Pato.

U dresu Milana Kaka je 2007. godine proglašen najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • navi1 25.03.2011.

    neka dođe u Hajduk ili Dinamo,inace tamo je puno invalida

  • robic 24.03.2011.

    Živim za dan kad će se vratiti u Milan..šteta što sam zapalio dres kad je odlazio u Real...Sad valjda shvaća da je igrao u najboljem klubu na svijetu!

  • RadekBejble 24.03.2011.

    Bio je vrhunski igrac kad je otisao u Real M,al sjebase ga ozljede....Milan ocito jako dobro zna sta radi kad su prodali Shevchenka i Kaku za masne pare dok su bili u 'najboljim godinama'...Ševu su onda vratili za troduplo manji iznos od onog koliko ga je Chelsea platio,al nije bio ni blizu onih igara kad je otisao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare