To je to što me zanima!

Pato: Nisam ništa slabiji od Rooneyja i Davida Ville

Osjećam se dijelom društva kojeg čine Wayne Rooney, David Villa, Cesc Fabregas, Wesley Sneijder, Kaka, kaže Milanov napadač Pato
Vidi originalni članak

Gol koji je postigao Arsenalu u remiju 1-1 tijekom utakmice Emirates Cupa napunio je Milanovog Brazilca Alexandra Pata samopouzdanjem pred nadolazeću sezonu.
- Milan je klub čija je momčad uvijek sastavljena od jakih nogometaša. Ne bih rekao da smo išta slabiji od Intera ili bilo kojeg drugog kluba - smatra Pato, koji će u rujnu napuniti 21 godinu.
- U Massimilianu Allegriju imamo sjajnog trenera. Za sada sve ide kako i treba, treninzi prolaze u najboljem redu. Baš mi je drago što nam je on trener. Upitao me jesam li spreman žrtvovati se za momčad i sretan sam što to mogu učiniti. Napredujemo i to je jedino važno.
Iako nije nastupio na Svjetskom prvenstvu u JAR-u, Pato smatra da se može mjeriti sa svim nogometašima svijeta.
- Osjećam se dijelom društva kojeg čine Wayne Rooney, David Villa, Cesc Fabregas, Wesley Sneijder i Kaka. To su igrači koji žele Zlatnu lotpu ili osvajanje Lige prvaka. Tu sam da radim i imam puno vjere u Milan - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • silvianavarro 01.08.2010.

    Dobar je on,ali ne još uvijek dovoljno dobar,menbi je od svih tih \"mladih\" igrača najbolji AGUERO! ... Naravno Fabregas,Messi....al\' njih su vec svi dovoljno nahvalili!

  • badro delgado 01.08.2010.

    klinjo

  • sila nebeska 01.08.2010.

    hhahhahhhahahah ma ne budi smijesan

Komentiraj...
Vidi sve komentare