To je to što me zanima!

Patu propao brak zbog partijanja s Ronaldinhom

Brazilskog napadača Milana supruga je ostavila nakon samo devet mjeseci braka. Sthefany nije mogla trpiti njegove pijančevanja s Ronaldinhom
Vidi originalni članak

Ono što je trebao biti novi početak u životu mladog bračnog para Milanovog igrača Pata i supruge Sthefany, pretvorilo se u rastavu braka nakon samo devet mjeseci. 20-godišnjem Patu i 22-godišnjoj Sthefany Brito dodjeljene su uloge novih Beckhama nakon raskošnog vjenčanja vrijednog 300.000 funti. No, idila je bilo kratkoga vijeka zbog, kako se ispostavilo, Patovog neobuzdanog načina života.
Bračna kriza počela se javljati u razdoblju Patoove ozljede kad se intenzivnije počeo družiti sa suigračem Ronaldinhom. Patu nije dugo trebalo da poprimi se navike starijeg kolege pa su vrijeme počeli provoditi po noćnim klubovima Pariza.
Izvori tvrde da je supruga Sthefany pobjesnela te napustila zajednički stan u Milanu te će najavila skori povratak u Brazil.
Za Pata je brak nepovratno završen, no u pitanje bi mogao doći njegov nastup za reprezentaciju Brazila na SP u Južnoj Africi. Poznato je da izbornik Dunga ne trpi nedisciplinu u što se mogao uvjeriti Ronaldinho koji zbog svojih grijeha neće vjerojatno neće zaigrati u Africi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • v3c 24.04.2010.

    toooo ronaldinho majstore partijaneru :)))

  • tovar_69 24.04.2010.

    ...nebih ja toliko krivio Ronaldinho, stara poslovica kaže svako je krojač svoje sudbine, Ronaldinho ga je možda nagovorio, ali mogao je on reći i ne, dakle sam je kriv

  • _lackovic_ 24.04.2010.

    dajte molim vas....a što će klincu od 19-20 godina brak? samo da bi si neka sponzica osigurala egzistenciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare