To je to što me zanima!

Paul Gascoigne pijan zvao Georga Busha u Bijelu kuću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svjedoci kažu da je simpatični luđak i nekad veliki nogometaš uspio dobiti recepciju Bijele kuće, odakle su mu javili da predsjednika nema
Vidi originalni članak

Nesretni Paul Gascoigne, nekad vrhunski engleski reprezentativac, sve više gubi nadzor nad sobom te je svakodnevno u vrtlogu novog skandala.
Nakon što je nedavno pobjegao iz klinike za odvikavanje od alkohola u Portugalu, vratio se u domovinu i izveo novu predstavu: usred jedne pijanke u pubu okrenuo je broj ureda predsjednika SAD-a!?
Očito u deliriju, 41-godišnji alkoholičar i bivši narkoovisnik priopćio je društvu da ima direktne brojeve pape Benedikta XVI i predsjednika Georgea W. Busha.
- Ne mogu sad zvati Papu jer upravo gleda film (!), ali ću nazvati Busha i ispričati mu o svojim tegobama s alkoholom - rekao je Gazza okupljenima.
Svjedoci kažu da je simpatični luđak doista uspio dobiti recepciju Bijele kuće, odakle su mu javili da je Bush odsutan i uputili ga na Pentagon.
- Popio je barem 15 viskija u par sati - iznio je britanskom Staru jedan od gostiju lokala.
- Nije platio ništa, jer su ga okupljeni častili. Žalosno je to što su učinili, jer svi znaju da je alkoholičar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • da reknem 21.09.2008.

    nakon ove vijesti cijena goriva će pasti, standard građana će biti bolji, dobit ćemo nova radna mjesta...ma nije li to divno...?!

  • nix_zgd 21.09.2008.

    kakav kralj!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare