To je to što me zanima!

Paul Gascoigne zbog vožnje u pijanom stanju mora u zatvor?

Popularni 'Gazza' priznao je na Prekršajnom sudu u Newcastleu da je pijan vozio auto, a razina alkohola u njegovoj krvi bila mu je četiri puta veća od dopuštene
Vidi originalni članak

Nekad veliki engleski nogometaš Paul Gascoigne (43) mogao bi završiti 12 mjeseci iza rešeteka nakon priznanja da je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola. Popularni “Gazza” priznao je na ročištu na Prekršajnom sudu u Newcastleu da je datuma 8. listopada pijan upravljao automobilom, a razina alkohola u njegovoj krvi bila je četiri puta veća nego li je to zakonom dozvoljeno. 

Sudac zadužen za njegov slučaj Stephen Erl izrekao je Gascoigneu trenutnu zabranu upravljanja motornim vozilom do daljnjega, a konačnu će odluku o slučaju donijeti 11. studenog. Erl je komentirao da su kod izricanja kazne "moguće sve opcije, pa tako i ona o 12-mjesečnom pritvoru". Bivši nogometaš Newcastlea, Tottenhama, Lazija, Glasgow Rangersa, Middlesbrougha i Evertona već dugi niz godina ima problema s alkoholom, a još u veljači ove godine zaustavila ga je policija također u vožnji pod utjecajem tog poroka, za što će odgovarati pred sudom u Sjevernom Yorkshireu na ročištu sljedećeg mjeseca. 

Osim s alkoholom Gascoigne ima problema i s drogom i mentalnim zdravljem, pa je tako u više navrata nakon završetka karijere (2004.) boravio u duševnim bolnicama, kao i u klinikama za odvikavanje od ovisnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare