To je to što me zanima!

Pavić: Žao mi je što nisam igrao na centralnom terenu

Nisam nezadovoljan, pamtit ću ovaj Umag. Posebice pobjedu protiv Ferrera, rekao je Pavić nakon što ga je Rus Kuznjecov pobijedio 7-6 (0) 6-1 u osmini finala turnira
Vidi originalni članak

Je, malo sam i umoran. Jutros sam igrao parove do 2 i očito se malo nakupilo. Ali nisam nezadovoljan, pamtit ću ovaj Umag. Posebice pobjedu protiv Ferrera, rekao je Mate Pavić nakon što ga je ruski tenisač Andrej Kuznjecov pobijedio 7-6 (0) 6-1 u osmini finala umaškog turnira.

Unatoč eliminaciji, osmijeh nije skidao s lica. Zaradio je 6200 eura, osvojio 20 bodova, pomoći će za nastavak karijere. A neće biti lako, jer je tek 547. na Touru.

- Ajme, sad se moram vratiti na Futures turnire, a to neće biti lako nakon Umaga. Trebat će biti jak u glavi - izjavio je 19-godišnjak.

Nije baš zadovoljan kako je igrao na Grandstandu protiv 137. na Touru.

- Meč i nije baš bio pretjerano dobar. Imao sam nekoliko šansi početkom drugog seta i žao mi je što to nisam iskoristio - rekao je Pavić.

Igrao je dva meča u Umagu, niti jedan na centralnom terenu.

- Da, malo mi je žao zbog toga. Igrao sam tu kao junior, sad kao profesionalac, ali nekako me uvijek zaobiđe taj centralni teren. Nadam se da će biti još prilike - zaključio je Pavić.

Fernando Verdasco, pobjednik iz 2008. godine, i Alexandr Dolgopolov, branitelj naslova, plasirali su se u četvrtfinale. Španjolac je 6-2, 3-6, 6-1 pobijedio Ernestsa Gulbisa, a Ukrajinac je 6-2, 6-4 slavio protiv Fogninija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • markan20 12.07.2012.

    odnio mi je 65 kn...pa jbt paviću uvik mene moras sjebat...a bolji si od tog rusa...ajme...ali znam kako je to igrati tenis..pa me nečudi...to je jeben sport......treba snage imati ...sretno paviću u karijeri....trebamo nekog ubavnog top 1o igrača

  • od kumine seke mali 12.07.2012.

    Posebice pobjedu protiv Ferrera...why in the world stalno pisete ferrera ? pa nije pobjedio davida ferrera nego juana carlosa ferrero-a..nesto promjenite mozda nece bit gramaticki tocno al nismo na to ni navikli citajuci clanke al mješate njih dvojicu stalno

  • intzarada 12.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare