To je to što me zanima!

Pavlović: Bod bi bio uspjeh, a Dinamo smo ranije pobjeđivali

U Kranjčevićevoj se u posljednjem susretu 23. kola HNL-a sastaju gradski rivali Zagreb i Dinamo. Trener Luka Pavlović neće moći računati na Jefthona i Jurendića
Vidi originalni članak

S početkom u 20 sati na rasporedu je posljednji susret 23. kola između Zagreba i Dinama u kranjčevićevoj. Razlika od prošlih dvoboja je što 'pjesnici' dočekuju hrvatske prvake u slabijoj formi. Trenutno drže deveto mjesto, ali kao autsajderi su se u nekoliko navrata pokazali kao tvrd suparnik.

- Cilj je da budemo što ravnopravniji, a uvjeren sam u sposobnost i kapacitet da bismo ostali neporaženi u derbiju - rekao je trener Zagreba Luka Pavlović, prenose Sportske novosti.

Zagrebaši su posljednjih tri i pol godine 'crna mačka' za Dinamo u Kranjčevićevoj. Zadnji put su slavili u jesen 2007.

- Dinamo smo pobjeđivali prošlih sezona i nema razloga za strah, a nama će i bod biti uspjeh - zaključio je Pavlović koji neće moći računati na Jefthona i Jurendića.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ProbettipsSavjeti 02.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 02.04.2011.

    Dinamo je prejak za HNL to dokazuje več desetak godina

  • berislae_1 02.04.2011.

    Ja mislim da vi Hajdukovci navijate za Dinamo kao i uvijek,jer Dinamo vam pobjeđuje ove vaše konkurente za drugo,treće,četvrto mjesto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare