To je to što me zanima!

Pazi, radovi na cesti! Košarkaši Partizana na utakmicu - pješke

Na putu na prijateljsku utakmicu protiv Cetinja košarkaše Partizana su zaustavili radovi na cesti. Nisu mogli dalje pa su izašli iz autobusa i na utakmicu otišli pješačeći nekoliko kilometara
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana košarkaši Partizana proveli su u Crnoj Gori, trenirali su i uživali u suncu, a usput i odigrali dvije prijateljske utakmice. Prvo protiv Ulcinja, i tu je sve prošlo bez nepredviđenih poteškoća. Dođeš, odigraš, odeš... Međutim, u pokušaju da odigraju drugu prijateljsku utakmicu, protiv Cetinja, nije sve išlo baš tako glatko.

Normalno se se igrači Partizana ispred hotela smjestili u autobus i krenuli na put do dvorane u Cetinju. Na njihovu žalost, nitko nije upalio radio i poslušao ono čuveno "stanje na cestama". Da jest, iznenađenje bi bilo puno manje. Ovako su iznenađenu beogradsku ekspediciju na magistralnoj cesti Budva-Cetinje zaustavili - radovi na cesti. I oznaka da od tog mjesta nema dalje. Barem ne autobusom.

Vijećanje je kratko trajalo, trener Nenad Čanak i njegovi igrači odabrali su najjednostavnije rješenje. Torbe na rame i - šetnja! Doduše, malo duža šetnja, jer košarkaši Partizana morali su hodati čak nekoliko kilometara. Dobro, mladi su to ljudi, u dobroj kondiciji, ništa im se posebno nije moglo dogoditi, ali da je neobično - je. I tako, s noge na nogu, dečki su došli na utakmicu dovoljno rano da čak ni njezin početak nije morao biti odgođen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mislilac Tan 03.04.2018.

    Kako su prošli igrači Salzburga do gostovanja protiv Rapida ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare