To je to što me zanima!

Pazziniju golman Lazija na igralištu šakom slomio nos

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač Sampdorije išao je na loptu glavom, dok je golman Lazija želio 'boksati'. Golmanu je lopta promaknula, ali zato je pogodio igrača baš u nos
Vidi originalni članak

Napadač Sampdorije Giampaolo Pazzini jurio je prema golu Lazija gledajući loptu koja je letjela prema njemu. I nije ni slutio da će ga, čim okrene glavu, dočekati - šaka! Golman Lazija Fernando Muslera pokušao je 'boksati' loptu, ali umjesto nje pogodio je Pazzinija točno u nos. Nesretni napadač bio je u šoku nekoliko trenutaka, polako je sjeo na pod sa izobličenim nosom. Liječnici su mu odmah priskočili u pomoć, a ubrzo je završio i u bolnici. Dijagnoza - fraktura nosnih kostiju i stanka od mjesec dana!
Sampdoria je u jednom trenutku preuzela vrh ljestvice u Serie A, ali onda su suci odjedanput počeli griješiti na njihovu štetu. Pazzinijeva ozljeda još je jedna otežavajuća okolnost za trenera Del Nerija.
- Ovo nije prvi put, iz kola u kolo događaju nam se takve stvari. Evo, protiv Lazija smo ostali bez Pazzinija, ali i bez čistog penala na Ziegleru - požalio se direktor Sampdorije Giuseppe Marotta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hrca50 20.10.2009.

    I zbog cega to nije bio penal ?

  • mkirilenko 20.10.2009.

    grdo, kljuka negdje boli za popiz..

  • bater 20.10.2009.

    jbt. ovaj treba u boksere, mozda i imadne bolju karijeru..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare