To je to što me zanima!

Pedro Diaz: Filipe, dobrodošao natrag! Shields: 'Nemam pojma o tome, rekao je da će doći...'

Hrvatski boksač i kubanski trener su, izgleda, raščistili sve nesuglasice zbog kojih su prekinuli suradnju prije godine dana. No, američki trener nam kaže da ne zna ništa o tome, a menadžer tvrdi: Ništa se ne mijenja
Vidi originalni članak

Dobrodošao kući. Tom je rečenicom slavni boksački kubanski trener Pedro Diaz (60) pozdravio Filipa Hrgovića (30 godina, 15-0), uz fotografiju na kojoj su pozirali nasmiješeni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Diaz i Hrgović prekinuli su suradnju početkom ove godine. Bilo je to uoči meča Filipove karijere, protiv kineskoga gorostasa Zhanga Zhileija. Filipu je smetalo što Diaz nije bio posvećen samo njemu.

- Ako se Filip sjeća, održali smo ekskluzivni trening kamp samo za njega u njegovoj dvorani u Zagrebu u prosincu 2020. Sjećam se iz tih dana i unesrećenih hrvatskih građana koje je pogodio potres 29. prosinca i tuge u to božićno vrijeme - pričao nam je Diaz u intervjuu iz ožujka ove godine.

Hrgović je također rekao da je u neke mečeve znao ući lakše ozlijeđen zbog pretreniranosti.

- To nije točno! Filip zna da je više puta došao u Miami ozlijeđen i uspješno smo ga zaliječili. Kad pogledate rezultate njegovih borbi kad sam mu bio u kutu, vidite da za uspjeh treba raditi naporno, kao što rade veliki šampioni - rekao je Diaz.

Filip se za Kineza spremao kod Ronnieja Shieldsa, koji nam je u utorak odgovorio:

- Nemam pojma o tome. Kad sam se zadnji put čuo s Filipom, rekao je da dolazi k meni na kamp u siječnju.

Te odbacio mogućnost da Hrgovića za željeni okršaj s Oleksandrom Usikom pripremaju i Diaz i on.

- Nema šanse da bih pristao na to!

Nakon Hrgine pobjede nad Zhangom Shields nam je rekao:

- Filip je spreman za Usika i može ga već sad pobijediti.

Samo, s kim u kutu?

- Ništa se nije promijenilo, Filip je samo ovaj mjesec u Miamiju, a onda će se nastaviti pripremati sa Shieldsom - zaključio je Hrgovićev menadžer Željko Karajica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kačerso 08.12.2022.

    Borba protiv Usyka i Furya donosi ogroman novac i samo se kreten nebi borio protiv njih bez obzira kolike su šanse da pobijedi.

  • eni_27 07.12.2022.

    Hrgi bi bio najpametniji potez da spusti ego i ode kod svog pravog trenera koji ga je "stvorio"i uz pomoc svih naših boxaca dobro ga pripremit i vjerujete usyk bi doživio prvi poraz ali taj scenari nije moguc jer ga ego ubija...a za ove sto govore Usyk ovo Usyk ono,od teskasa koga je Usyk pobjedio?A.J. I Chisoru i ajde Huntera ali u Cruiser...nekažem Usyk je top borac ali nije nedodirljiv za Hrgu

  • Janka Puszta 07.12.2022.

    Super su mi ovi komentari, da Hrgović nema kaj boksat protiv Usyka ili Furya. Ako dobije šansu, kaj bi trebal reći, joj neću se ja boriti, vi ste jači od mene. Pa nije sramota zgubiti od boljeg, sramota je biti kukavica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare