To je to što me zanima!

Pedro je potpisao za Chelsea: Došao sam osvajati naslove...

Drago mi je da sam došao u Chelsea. Uzbuđen sam što ću ovdje nastaviti karijeru, rekao je Pedro kojeg je htio i Manchester United, ali Jose Mourinho ga je "ukrao"
Vidi originalni članak

Sve je već bilo spremno za predstavljanje Pedra u Manchester Unitedu. No kako to obično biva u transferima, preokret u zadnji čas. Pedro je novi igrač Chelseaja.

- Drago mi je da sam došao u Chelsea. Uzbuđen sam što ću nastaviti karijeru o ovom klubu. Došao sam osvajati titule - rekao je Pedro.

Chelsea je platio Barceloni 30 milijuna eura, a Mourinho je "ukrao" španjolskog krilnog napadača Manchester Unitedu ispred nosa. Transfer je potvrdio i londonski klub.

- Hvala što su u Chelseaju vjerovali u mene i dali mi šansu. Hvala i navijačima koji su pozdravili moj dolazak - dodao je novi igrač Chelseaja.

Pedro je nakon 10 godina Barcelonu zamijenio Londonom. Za Barcinu seniorsku momčad prvi je put zaigrao 2008. godine, ali je u Barcin omladinski pogon stigao 2005.

"Klub mu želi zahvaliti na profesionalizmu i predanosti dok je bio ovdje te mu želimo sreću u budućnosti", objavila je Barcelona.

Ovo je već četvrto pojačanje koje je Chelsea doveo ovoga ljeta, nakon Asmira Begovića, Radamela Falcaa i Abdula Rahmana.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • hkovac123 21.08.2015.

    http://www.brundalo.hr/ - web Oglasnik

  • Wez gaychina 20.08.2015.

    Meni nije jasno šta se s Barcom događa, pa oni nemaju 15 igrača za koristit baš koji će pomoć, sve tanji i tanji su, kupovat ne mogu, bojim se da su oni pretanki za obranu naslova

  • roberto-barcello 20.08.2015.

    gospodin sarkasticni, haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare