To je to što me zanima!

Pedro Morales: Bog mi je dao zaista odličan udarac

Dinamov Čileanac odigrao je vjerojatno najbolju utakmicu otkad je stigao u Dinamo. Protiv Škota je ponovno pokazao koliko je opasan iz daljine
Vidi originalni članak

Pedro, Pedro..., orilo se Maksimirom dok se Čileanac, pomalo zbunjeno, okretao i gledao po tribinama.
- Javi im se - dobacio mu je netko od suigrača, a nakon što je Pedro podigao ruku, stadion je 'eksplodirao'.
Čileanac je bio sjajan, vjerojatno najbolji otkad je stigao u Dinamo.
- Sretan sam zbog ovacija s tribina, to me dodatno motiviralo. Igrao sam dobro, ali vjerujte, mogu ja i puno bolje - kaže Morales. U Dinamo je doveden kao igrač sa zadnjim pasem, sa sjajnim centaršutom, a upravo su te vrline isplivale protiv Heartsa. Jedino, još uvijek nije 'naštimao' slobodan udarac.
- Ha, ha, malo mi nedostaje. Ostajem poslije treninga, vježbam i stvarno jedva čekam da mi uđe iz slobodnjaka. Moram više zabiti, jer bi tu dužnost mogao preuzeti Sammir, ha, ha. Protiv Osijeka je krasno zabio u same rašlje - kroz smijeh priča Morales. 
Trener Jurčić oduševljen je Moralesovom igra prema nazad.
- Trebalo mi je vremena da se prilagodim na europski način igranja. Ovdje sam već godinu dana i razdoblje prilagodbe je iza mene. Imao sam problema s leđima, ali i to je prošlost. Sada ćete vidjeti pravog Moralesa. Moram još popraviti igru u duelu i u fazi obrane - kaže Pedro, koji ima možda i najjači udarac u Dinamu.
- Nisam mjerio brzinu, ali ide dobro. Bog mi je dao zaista odličan udarac i pokušavam to maksimalno iskoristiti - zaključio je Pedro.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mario1989 21.08.2009.

    Sve super za moralesa ali fseker1@optinet morales je oduvjek bio na širem popisu za cileansku reprezentaciju i često ga pozivaju.

  • user_38775 21.08.2009.

    reko je da moze puno bolje... ako bude igro bolje mogo bi i u repku za godinu-dvije

  • nogometas05 21.08.2009.

    Dobar i skroman momak..nije imao srece sa budalama od trenera(Ivankovic)koji mu nije dao da igra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare