To je to što me zanima!

Pedro Morales: Golovi su za moju djevojku Jeniffer

Da mogu, utakmicu protiv Tottenhama najradije bih izbrisao iz sjećanja, rekao je Pedro Morales, strijelac tri gola protiv Sesveta
Vidi originalni članak

U ljeto 2008. nakon turnira reprezentacija U-23 u Francuskoj, gdje je Čile u finalu izgubio od Italije, Pedro Morales došao je u Dinamo.
- Oduvijek sam htio igrati u Europi, Dinamo je pun pogodak - kaže uvijek nasmiješeni Morales.
U Pragu je golom sa 20 metara načeo Spartu, protiv Croatije iz Sesveta zabio je tri gola i bio najbolji igrač na terenu.
- Znam da sam zabio tri u prvom klubu, Huachipatu. Mislim da poslije toga više nisam - kaže Pedro.
Protiv Tottenhama u igru je ušao pred kraj prvog poluvremena. Dinamo je već gubio 2-0.
- Užas. Da mogu, tu bih utakmicu najradije izbrisao iz sjećanja. Osjećao sam se nemoćno. I još nešto. Iznenadila me čvrstina. Znao sam da se u Engleskoj igra čvrsto, ali baš tako... Poprilično je velika razlika između HNL-a i Premiershipa. Tamo 'ubijaju’, tuku - zađučeno je pričao Morales. U Udineseu, Dinamovu protivniku u 4. kolu Lige Uefe, igra Alejandro Sanchez, prijatelj iz reprezentacije Čilea.
- Razgovarat ću s njim o našem sljedećem protivniku Spartaku. Oni su igrali protiv njih i pobijedili ih - otkrio je Morales.
Zabivši protiv Sesveta, rukama je napravio srce prema tribinama.
- To je za moju djevojku Jeniffer. Sve golove posvećujem njoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Shady 10.11.2008.

    Došao ljetos iz Čilea u nepoznatu mu ligu i državu i nakon 3,4 mjeseca najbolji je plajmejker lige i 3. strijelac lige...Svaka čast

  • Hrvatska 10.11.2008.

    U svako slučaju mi je bolji od onog Sammira

Komentiraj...
Vidi sve komentare