To je to što me zanima!

Čačić potvrdio: Teška ozljeda Marka Pjace! Je li nešto puklo?

Juventusov je ofenzivac u posljednjih 12 mjeseci doživio dvije teške ozljede, a danas je u Tallinnu stigla nova. Još nije poznata konačna dijagnoza, no talijanski mediji pišu da je riječ o lijevom koljenu
Vidi originalni članak

Iako je u Estoniji viđen jedan od najsramotnijih poraza Hrvatske (3-0), jednako toliko nas je i šokirala nova ozljeda Marka Pjace.

Juventusov ofenzivac je u posljednjih 12 mjeseci doživio dvije teške ozljede, a danas je u Tallinnu stigla nova. Još nije poznata konačna dijagnoza, no talijanski mediji pišu da je riječ o lijevom koljenu.

Pjaca je na sredini terena stradao u jednom duelu.

VIDEO

Podsjećamo, u ožujku prošle godine pukla mu je ključna kost, no tada igrač Dinama uspio se oporaviti za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Pehovi su se nastavili i u Juventusu gdje je zbog infrakcije fibule morao pauzirati tri mjeseca. I taman kad se počeo vraćati u momčad te napredovati, došli su mu novi problemi.

Prve službene informacije i dalje se čekaju, a sve će se znati sutra nakon što Marko odradi magnetsku rezonancu.

- Bili su vrlo teški uvjeti za igru, posebno je težak bio teren. I to je sigurno jedan od razloga zašto Hrvatska nije bila na željenoj razini. Osjetio sam kako se naši tehnički dotjerani igrači ne snalaze najbolje u takvim uvjetima - rekao je poslije utakmice Ante Čačić, pa dodao:

- Ozljeda Marka Pjace je bio valik udarac za cijelu momčad, a čini se da je riječ o ozbilnjnijoj ozljedi. Nitko ne voli poraze, ali ako oni stignu, najbolje da dođu u prijateljskoj utakmici. Čestitam Estoniji, bila je to uvjerljiva pobjeda. Posebice s rezultatske strane - rekao je Ante Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • --- DAVOR --- 29.03.2017.

    Pa do ozljede ja sam zaboravio da uopče igra, ne znam dali je primio dvije lopte. Sve je to pitanje pristupa i Estonci su igrali na istom terenu u istim uvjetima al su nas nadtrčali, bili su u sekundi na svakoj lopti, na igraču našem a ovi papci umjesto da se dokažu i Brkonji i svojim klupski trrenerima izigravali su zvijezde Juvea,Intera,Reala itd itd.

  • DerrickRose25 29.03.2017.

    nista od njega

  • Umpapa 29.03.2017.

    Marko Dobar oporavak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare