To je to što me zanima!

Pejin je prekinuo 'vaterpolo' u Koprivnici nakon prvog dijela

Slaven Belupo i Lokomotiva trudili su se igrati nogomet po teškom terenu u Koprivnici, ali nije išlo. Sudac je morao prekinuti utakmicu. Pitanje je hoće li se moći nastaviti idućih dana...
Vidi originalni članak

Prva utakmica 20. kola HNL-a Slaven Belupa između Lokomotive, posljednjeg u ovoj polusezoni, prekinuta je nakon prvog poluvremena pri rezultatu 0-0 zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i natopljenog terena Gradskog stadiona u Koprivnici.

Kapetani obiju momčadi Nikola Katić i Ivan Šunjić izašli su prije planiranog početka drugog poluvremena sa sucem Tihomirom Pejinom na teren kako bi provjerili stanje travnjaka. Željeli su igrači, kao i malobrojni gledatelja da se utakmica dovrši, ali lopta na nekim mjestima uopće nije odskakala i sudac to nije dopustio.

Propozicije natjecanja govore da bi se utakmica trebala nastaviti u roku od 24 sata, no pitanje je hoće li to vrijeme dozvoliti. Naime, najavljen je nastavak padalina u cijeloj zemlji. Moguće je stoga i da se drugo poluvrijeme utakmice odigra prije početka proljetnog dijela sezone...

Slaven je bio bolja momčad u "vaterpolskom" poluvremenu, a najbolju šansu imao je u 28. minuti, kad je udarac glavom Bože Muse nakon kornera gostujuća obrana izbila s crte.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skini TVizzy i pogledaj gol odmah uz link za download getizzy.com/tv_izzy_croatia/

Lokomotiva tako ostaje na šestoj poziciji s 22 boda, a Slaven sedmi s dva boda manje.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Kafana Na Balkanu 15.12.2017.

    A ja X/1,pa nemoš virovat...

  • Gnječ_usne 15.12.2017.

    Utakmica će se nastaviti na stadionu Lokomotive

  • Frenkyy 15.12.2017.

    Nažalost, samo je jedan propisni travnjak u ovoj močvari HNL-a! Rujevica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare