To je to što me zanima!

Pele: Diego je "gaučose" preuzeo samo zbog novca

Vidjeli smo kako se Argentina jedva kvalificirala na SP, ali, to nije Maradonina greška. Pogriješili su, i to jako, oni koji su ga postavili, rekao je Pele
Vidi originalni članak

Pitanje tko je bio bolji nogometaš, Maradona ili Pele, vjerojatno će za mnoge ostati dvojbeno, ali nema dvojbe da među dvojicom južnoameričkih i svjetskih nogometnih velikana nema ni ''mrvice'' ljubavi. Brazilac je opet ''bocnuo'' Argentinca.
Verbalnom ratu Pelea i Maradone ne naslućuje se kraj. Novu bitku potaknuo je brazilski 69-godišnji as zlobnom izjavom na račun ''malog zelenog'', izbornika Argentine od studenog 2008. godine.
- Maradona je preuzeo vođenje Argentine jer je htio raditi, ali želio je i zaraditi novac. Vidjeli smo kako se Argentina na jedvite jade kvalificirala na Svjetsko prvenstvo. Ali, to nije Maradonina greška. Pogriješili su, i to jako, oni koji su ga postavili na to mjesto! - rekao je Pele.
Ujedno je priznao da nikada nije imao namjeru ili želju postati izbornik Brazila.
- To je patnja, a ja se ne želim patiti ili mučiti ovako kao što se to, recimo, događa trenutnom izborniku Carlosu Dungi - objasnio je Pele.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hrvat20 14.06.2010.

    ajde pele ne seri prije si bio kralj sad si mi se zgadio kako bezveze blatis maradonu

  • rt dobre nade 14.06.2010.

    izgleda; njega pocinje zezat njegov rodni list, pa jos onako malo da zasere dok je ziv

  • boys 14.06.2010.

    ovaj pele isto kenja na kvadrat,

Komentiraj...
Vidi sve komentare