To je to što me zanima!

Pele, odluči se: Leo Messi je nekompletan, ma, najbolji je!

Messi jenekompletan igrač zato jer slabo igra glavom. Ja sam igrao seniorski nogomet 20 godina, on ga tek igra nekoliko, 'briljirao' je Pele na proslavi rođendana
Vidi originalni članak

Pele, samo je jedan od nekolicine igrača čije nogometno umijeće je nedostižno, no kad se radi o nogometnim opažanjima, s vremena na vrijeme 'briljira' svojim izjavama.

Jedan od najboljih nogometaša ikad u četvrtak je u Londonu proslavio 71. rođendan predstavivši novu liniju vlastite sportske marke.

Jedan od neizbježnih pitanja bilo je o najboljem nogometašu današnjice Leu Messiju.

- Volio bih igrati nogomet s Lionelom Messijem. No, moram reći da je po meni Messi nekompletan igrač zato jer slabo igra glavom. Također, ja sam igrao seniorski nogomet 20 godina, on ga tek igra nekoliko - 'briljirao' je u svom stilu Pele te naglasio kako preferira svojeg sunarodnjaka i 'štićenika' Neymara.

- Ako danas postoji igrač s kojim bih volio igrati, onda je to prvenstveno Neymar.

No samo dan kasnije Pele je dobio amneziju i kontradiktorno izjavio.

- Naravno da je Messi trenutačno najbolji nogometaš na svijetu. Stvarno ne vidimo nikoga drugoga tko je i blizu njemu.

Engleska Premierliga po njemu je najjača liga na svijetu, a zanimljiv je njegov izbor za najnezgodnijeg suparnika na nogometnom terenu.

- Sylvester Stallone. Definitivno on tijekom snimanja filma Bijeg u pobjedu. Bio je vrlo, vrlo jak.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Aguero87 28.10.2011.

    a komedije boga ti ovde, jednostavno je tko je najbolji i tko ce bit najbolji , uzmi je*enu statistiku i pogledaj ko je najbolji i tko daje najviše golova i asista po utakmici... problem rijesen.... sad je druga stvar tko ti se sviđa i čija igra ti je prirasla srcu i ne nameći drugima svoje misljenje... Pele je definitivno broj 1, nitko ga nikada nece stici... bio je 50 godina ispred svoga vremena, oko 10 sekunda na 100 metara, talentiran glavom, njuhom za gol, tehničar i dribler vrhunske klase, nema mu ravna po statistici... On je najbolji, ali svojim izjavama sam sebe pokopava, jer živi u prošlosti... i ne miri se s tim da je njegovo vrime prošlo...

  • blaugrana1899 28.10.2011.

    Messi je zadnje 3 godine neajbolji igrač svijeta,tu nema nikakve rasprave. Tko to nemože priznati ili se ne razumije u nogomet,ili ima psihičkih problema. A ovo za najboljeg u povijesti je teško reći. Po mom mišljenju ako odigra na ovoj razini još nekih 5-6 godina,onda se stvarno može i uspoređivati sa najvećima. Iako je to po meni glupo,jer ta nagrada nikad nije postojala niti će postojati,nogomet je danas različit od nekadašnjeg,i jedan Pele danas nebi bio ništa bolji od npr.Drogbe ili Rooneya,teško je to uopće uspoređivati.

  • hercules123 28.10.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=zk3ehSGgr1w&feature=feedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare