To je to što me zanima!

Pele otkrio zdravstveno stanje: Budite mirni, a ja gledam Brazil

Legendarni nogometaš bori se s rakom debelog crijeva više od godinu dana, a u utorak je ponovno morao u bolnicu. Liječnici kažu da je stabilno
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, legendarni Edson Arantes do Nascimento Pelé (82) ponovno je u bolnici s ne previše optimističnim prognozama nakon pogoršanja zdravlja zbog raka debelog crijeva.

Iako su neki brazilski mediji prenijeli kako su Peléa skinuli s kemoterapije jer na nju ne reagira i prebacili ga na odjel palijativne skrbi, s njegova profila na Instagramu ipak stižu nešto bolje, umirujuće vijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Pelé

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Prijatelji, želim da svi budu mirni i pozitivni. Jak sam, pun nade i nastavljam s tretmanom kao inače. Želim zahvaliti cijelom liječničkom timu i sestrama na pomoći", stoji u objavi na društvenoj mreži.

"Imam puno vjere u Boga i svaka podrška koju dobivam sa svih strana svijeta drži me punim energije. I gledam Brazil na Svjetskom prvenstvu! Hvala vam na svemu", dodao je Guinnessov rekorder s 1279 golova u 1363 profesionalne utakmice.

Pelé je u objavi priložio i liječničko izvješće bolnice Albert Einstein u Sao Paulu, gdje je smješten, uz potpise specijalista koji se brinu o njemu.

"Edson Arantes do Nascimento primljen je u bolnicu Israelita Albert Einstein prošlog utorka na ponovnu procjenu kemoterapije za tumor debelog crijeva identificiran u rujnu 2021. I dalje je podvrgnut liječenju i njegovo zdrastveno stanje ostaje stabilno. Također, imao je dobar odgovor na zbrinjavanje respiratorne infekcije, bez pogoršanja u zadnja 24 sata", stoji u objavi.

Nakon prvotnih vijesti o pogoršanju zdravlja navijači Brazila pružili su mu podršku transparentom na utakmici protiv Kameruna uz riječi "brzo ozdravi". 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sprangija 04.12.2022.

    Al samo do četvrtfinala pa lete kući u Brazil

  • Željko Rajić 04.12.2022.

    Hahahahahaha kaze budite mirni gaahhahahahahahahahahahahahhAhahHhahhaha sav se tresem

  • Palmanova 04.12.2022.

    izgleda kao prosjak ovdje u mom gradu.godine jbt

Komentiraj...
Vidi sve komentare