To je to što me zanima!

Pele proslavio 71. rođendan izjavom da je Leo nekompletan

Volio bih igrati nogomet s Lionelom Messijem. No, moram reći da je po meni Messi nekompletan igrač zato jer slabo igra glavom, rekao je Pele povodom rođendana
Vidi originalni članak

U londonskom je Covent Gardenu ovog tjedna upriličena mala svečanost povodom proslave 71. rođendana ponajboljeg nogometaša svih vremena, Brazilca Pelea...

Osim što je na poklon primio blještavu loptu od 18-karatnog zlata, te promovirao novu liniju vlastite marke sportske odjeće, okupljene je legendarni Brazilac zabavljao svojim specifičnim nogometnim opažanjima.

- Volio bih igrati nogomet s Lionelom Messijem. No, moram reći da je po meni Messi nekompletan igrač zato jer slabo igra glavom. Također, ja sam igrao seniorski nogomet 20 godina, on ga tek igra nekoliko – rekao je Pele dajući do znanja da usporedbe Argentinca sa samim sobom ne smatra primjerenima.

- Ako danas postoji igrač s kojim bih volio igrati, onda je to prvenstveno Neymar.

Englesku je Premierligu Pele nazvao najjačim ligaškim natjecanjem na svijetu, a za najnezgodnijeg suparnika na nogometnim travnjacima iz igračkih dana izabrao je – Sylvstera Stallonea.

- Definitivno on tijekom snimanja filma Bijeg u pobjedu. Bio je vrlo, vrlo jak.

U izjavi koju je pak dao njemačkome sportskom magazinu Kickeru trostruki je svjetski prvak s Brazilom izdvojio Njemačku kao najvećeg favorita Svjetskog prvenstva koje Brazil organizira 2014. godine.

- Nastavi li se njemačka mlada momčad razvijati dosadašnjom brzinom, nema sumnje da će biti sposobna osvojiti naslov Svjetskog prvaka u Brazilu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • superdejan 28.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • njonjo 28.10.2011.

    Pele je zivi dokaz da kad ljudi predju 70-tu malo popizde pa se posvadjaju sa mozgom.

  • ronal dinjo 28.10.2011.

    u zadnjih nekoliko godina nijedan brazilac nije proglašen najboljim igračem ako se ne varam zadnji je bio kaka. sad su malo frustrirani što su dva najbolja na svijetu cr i messi

Komentiraj...
Vidi sve komentare