To je to što me zanima!

Pellegrini: Raul bi mogao ispasti iz prve momčadi

Svi igrači moraju se izboriti za mjesto u sastavu, i Raul bi mogao ispasti iz prve momčadi, ali on to može razumjeti, rekao je trener Reala Pellegrini
Vidi originalni članak

Čileanski stručnjak na klupi nogometaša madridskog Reala Manuel Pellegrini upozorio je najboljeg klupskog strijelca u povijesti Raula (32) da ne očekuje zagarantirano mjesto u prvih 11. Dolaskom brojnih zvijezda u ljetnom prijelaznom roku u Realu je konkurencija postala i više nego žestoka i Pellegrini želi da se svaki igrač dokaže svojim igrama a ne zvjezdanim statusom. To se odnosi i na legendarnog kapetana.
- Raul bi kao i svatko drugi lako mogao biti izostavljen iz sastava, ali on to može razumjeti – rekao je Pellegrini za Marcu.
Čileanac je tada komentirao i mogućnosti novog zvjezdanog dvojca Reala, Brazilca Kake i Portugalca Cristiana Ronalda.
- Najbolja Cristianova pozicija nije ona krilna. Za njega je najbolje da ga ima po svuda po malo. Može igrati na svakoj poziciji. Što se Kake tiče, on je pravi superstar, netko tko može promijeniti tijek utakmice kao i ritam igre momčadi.
Na kraju je Realov strateg odgovorio i na pitanje hoće li njegova momčad ove sezone igrati nogomet sličan onom Barceloninom.
- Vjerni Realovi navijači ne žele igru sličnu Barceloninoj. Oni žele direktniji stil nogometa – objasnio je Pellegrini.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_23141 24.08.2009.

    Ma taj Raul ima takve privilegije u Realu da je to sramota. Da nema jako zaledje u klubu, davno bi odleprsao iz Reala, jako davno. Koje su zvijezde tu igrale i njemu se sve podesavalo, a prosjecan napadac. Ni blizu Sukeru, Ronaldu, a obojica su bili sputavani zbog jednoga, zamislite - Raula. Pljuc!!! U reprezanticiju ne moze, to ipak nije Real gfdje mu je jaka veza, dakle, nije dobar za Spanjolsku reprezentaciju koja je Europski prvak, ali je najbolji napadac za najslavniji nogometni klub na svijetu. Kako da ne... Pljuc!!! Obicna privilegirana pizda kojoj je Ronaldo morao gurati loptu u peterac da zabije gol! Pljuc!!!

  • jure_zd 24.08.2009.

    Osvojiti primeru 2,000 000 e,osvojiti ligu prvaka 15 000 000e izbaciti Raula iz prve momcadi NEDOPUSTIVO!!!!

  • walterwolf122 24.08.2009.

    dobri stari Raul

Komentiraj...
Vidi sve komentare